B.V., 2021.01.08. | Kézilabda

Így már a címet korábban megszerző Papp Györggyel együtt három EHF-mesteredző ül női kézilabdacsapatunk kispadján.

Amellett, hogy kiválóan irányítják az NB I/B-ben tíz forduló után százszázalékos női kézilabdacsapatunkat, a saját képzésük terén sem maradnak el szakembereink. Nemrégiben vezetőedzőnk, Penszki Gergely és kapusedzőnk, Bakos István, valamint serdülőcsapatunk trénere, Gálfalvi Áron is EHF mesteredzői minősítést kapott a koronavírus-járvány miatt nem ünnepélyes, hanem elektronikus formában. Így mindhárman a megszerezhető legmagasabb szintű diploma birtokosainak mondhatják magukat.

 

 

 

„Nagy megtiszteltetés abba szűkebb körbe tartozni, amelyben a legmagasabb megszerezhető végzettséggel rendelkező edzők vannak – nyilatkozta vezetőedzőnk, Penszki Gergely.  Szándékosan nem minősítést mondok, mert szerintem ez a diploma egyetlenegy dologra jogosít fel igazán, az pedig, hogy még keményebben, még precízebben dolgozzon az ember azért, hogy tényleg méltó lehessen erre a címre. Nagyon büszke vagyok az eddigi években edzőként elért eredményeimre. Most a 18. szezonomra viszonylag sokat tapasztaltam, de mindig mindennél van jobb, mindig mindennél van több, mindig van hova fejlődni, mindig van mit tanulni. A napi szintű munkában viszont nem jelent különösebb változást. Pontosan ugyanolyan alázattal készülök tovább a mindennapok edzéseire.”

A két „friss diplomással” immár három európai mesteredző ül a Vasas kispadján, hiszen edzőnk, Papp György már korábban megszerezte a minősítést.


Hirdetések