Jenkei Dániel, 2021.01.08. | Vízilabda

Az A-Híd VasasPlaket már a két ünnep között is edzett, a komoly munka pedig Martfűn kezdődött el január első napjaiban. Helyszíni riporttal és interjúkkal jövünk.

Valóban a béke szigete a martfűi termálhotel, pláne világjárvány idején, amikor a sportolókon kívül igen ritka az egyéb vendég.

Vad Lajos már nyáron is elhozta a csapatot a „törzshelyére”, és az A-Híd VasasPlaket a 2021-es évet is itt kezdte.

A mieink hétfőtől csütörtökig élvezték a szálloda vendégszeretetét, no meg a komoly adag úszásokat és a szárazföldi edzéseket. 

Reggel hétkor általában már vízben volt a csapat, egyelőre a légiósaink nélkül, akik a szerb, illetve a montenegrói válogatottnál töltik ezeket a napokat. A délelőtt ezután pihenéssel telt, délután pedig Fridvalszki Marcell gondosan összeválogatott erőnléti gyakorlatai, majd egy újabb vizes edzés várt rájuk. 

Nagyon rég láttuk már vezetőedzőnket, Vad Lajost, aki bizony megszenvedett a koronavírussal, és hiába múltak el a tünetei, folyamatosan pozitív teszteket produkált, így még mindig nem kerülhetett sor a kisebb műtétjére. A héten viszont ott volt a csapattal, nekünk pedig egy kényelmes martfűi fotelban értékelte röviden a szezon eddigi részét, valamint a kényszerű száműzetését, de szó esett a bajnoki célokról, és arról is, mikorra lehet döntős az A-Híd VasasPlaket.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!

 

Hosszabban tudtunk beszélgetni világbajnok centerünkkel, Bedő Krisztiánnal is, aki mesélt a bejgli és a töltött káposzta hatásairól, a reggel hetes csobbanásokról, sőt, még az is kiderül, ki a legnagyobb ász Fifában a mostani Vasasból. Persze ezek mellett még sok komoly témát is kiveséztünk...


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!

 

Végül Fridvalszki Marcellt, az A-Híd VasasPlaket erőnléti edzőjét kérdeztük, itt szó esett a folyamatos tervezés és kommunikáció fontosságáról, arról, hogy a covid miatt még inkább személyre kell szabni az erőnléti edzéseket, és mutatunk egy kis ízelítőt is a gyakorlatokból.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!



A csapat immár újra hazai terepen, a Komjádi-uszodában készül, és bizony van is mire, hiszen január 16-án a bajnoki címvédő Ferencvárost fogadjuk majd az OB I-ben.

 


Hirdetések