B.V., 2020.12.18. | Kézilabda

A harmadik Ligakupa-mérkőzésünkön a Tempo KSE együttesét győztük le nyolc góllal, így hétfőn veretlenül várjuk az NB I-es Dunaújvárost.

Ligakupa, C-csoport
Vasas SC-Tempo KSE 30-22 (17-13)
Vasas SC: Vereszky N. (kapus), Kovács N. 3, Bréda L. 1, Ács B. 2, Günser B. 2, Házi V. 1, Szatmári M. 6. Cserék: Pénzes L. 6, Bréda B. 3, Ivanics D. 2, Bréda A. 1, Nagy Zs. 1, Pasqualetti T. 1, Speth E. 1, Cifra A.. Edző: Penszki Gergely
Hétméteresek: 4/2 ill. 2/2
Kiállítások: 2 perc ill. 6 perc

A bajnokság őszi idénye ugyan számunkra lezárult, de ezzel még nem ért véget a 2020-as program. A péntek esti Ligakupa-találkozón a szintén NB I/B-s Tempo KSE alakulatát fogadták a lányok a Sterbinszky-csarnokban.

A sorozatban ismét lehetőséget kaptak az ifjúsági korú játékosaink, akik védésekkel és gólokkal hálálták meg Penszki Gergely vezetőedző bizalmát, miközben a felnőtt alapembereink is jól tejesítettek, így a félidőben megnyugtató 17-13-as Vasas-vezetéssel vonultak pihenőre a csapatok.

A folytatásban éppen a duplájára nőtt a különbség, a 30-22-es siker pedig azt jelenti, hogy három győzelemmel a zsebben várjuk a Dunaújvárost a hétfőn 16:30-kor kezdődő mérkőzésen.

Így látta vezetőedzőnk, Penszki Gergely: "A mai napot egyértelműen gyakorlásra és a visszatérők mérkőzésterhelésére használtuk fel. Ez némileg meg is látszott a kezdésen és az első félidőben kapott gólok számán. A támadójátékban és védekezésben is minden felállásban gyakorolhattunk különböző szituációkat hol több hol kevesebb sikerrel. Leginkább a második félidőben nyújtott védekezéssel lehetünk elégedettek, de a legjobban a visszatérők egyre jobb formájának örülök. Gratulálok a lányoknak a győzelemhez!"


Hirdetések