Jenkei Dániel, 2020.12.12. | Vízilabda

A második negyedtől kezdve elöl-hátul egyaránt remekül működött az A-Híd VasasPlaket játéka, így tizenhárom gólos sikerrel hangolódtunk a BVSC elleni rangadóra.

OB I, 15. forduló
A-Híd VasasPlaket-Metalcom Szentes 16-3  (2–1, 5–0, 6–1, 3–2)

Gólszerzőink: Bátori B. (4), Randjelovics Sz. (3), Brguljan D. (3), Bóbis B. (3), Vadovics V. (2), Korbács G.


A cél egyértelmű volt az OB I 15. fordulójában a Szentes ellen, könnyebb sikert szerettünk volna aratni, mint egy héttel korábban a Debrecen ellen.

Nos, az első negyedben úgy tűnt, ez nem fog sikerülni, utána viszont igazán kiváló játékot láthattunk támadásban és védekezésben is a mieinktől.

Csoma Kristóf számtalan védés mellett ezúttal is csak három gólt kapott, és a védelem is jól funkcionált előtte, hiszen kevés igazán tiszta helyzete volt Fülöp Bencééknek.

Közben pedig elöl is összeálltak a dolgok: szép akciógólokat és ötletes fórokat láthattunk, Bátori Bence ismét vezér volt, de a Randjelovics-Brguljan duó is igazolta klasszisát, mellettük pedig talán Bóbis Botondnál is átszakadt egy gát góllövésben.

A tizenhárom találatos különbség remek főpróbát jelent a szerdai, kulcsfontosságú BVSC elleni derbire, amelyre a vasutasok is jól élményekkel érkeznek majd a Komjádiba, ők ugyanis a Honvédot győzték le 13-9-re a mostani körben.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések