B.V., 2020.12.08. | Kézilabda

Végig vezetve, két góllal győzött a Pénzügyőr SE otthonában kézilabdacsapatunk az idény második Ligakupa-mérkőzésén.

Ligakupa, C-csoport
Pénzügyőr SE-Vasas SC 26-28 (13-19)

Vasas: Ferenczi A. - Szatmári M. 8, Günser B. 2, Házi V. 4, Bréda L., Bréda B. 4, Bréda A. 2, Cs.: Vereszky N. (kapus), Nagy Zs. 2, Ács B. 1, Hadnagy F. 1, Imrei R. 1, Ivanics D. 1, Kovács N. 1, Pénzes L. 1, Cifra A. Edző: Penszki Gergely
Hétméteresek: 2/2 ill. 2/2
Kiállítások: 4 perc ill. 2 perc


 

Fiatalok sorával a keretben őrizte meg a tétmeccseken százszázalékos mérlegét női kézilabdacsapatunk kedd délután. A Pénzügyőr otthonában rendezett Ligakupa-meccsen a sima, 19-13-as első félidő után a végére olvadt az előny, de kettő így is megmaradt belőle. A 28-26-os siker pedig azt jelenti, hogy minden sorozatot figyelembe véve az ősszel negyedszer győztük le a fővárosi riválist.

Vezetőedzőnk, Penszki Gergely értékelése: „Igyekeztünk minden szempontból kihasználni a mai mérkőzést. Egyrészt nagyon jó lehetőséget jelentett a visszatérőknek a mai nap arra, hogy fokozatosan kapjanak mérkőzésterhelést az edzések között. Másrészt jó lehetőség nyílt arra, hogy néhány játékos pihenőhöz jusson, ezáltal a fiataljainknak volt alkalmuk, hogy megmérettessék magukat. Ifjúsági korú játékosaink ráadásul nagyon bátran és kifejezetten jó tempóban kézilabdázva, harcosan éltek a lehetőséggel. Gratulálok a lányoknak a győzelemhez!”

Legközelebb december 16-án, szerdán az NB I/B-ben lépnek pályára a lányok a Gödi SE otthonában.


Hirdetések