B.V., 2020.12.05. | Kézilabda

Végig vezetve, 29-22-re győzött a Tempo KSE otthonában kézilabdacsapatunk, amely továbbra is hibátlan mérleggel éllovas az NB I/B Keleti csoportjában.

NB I/B Kelet 11. forduló
Tempo KSE-Vasas 22-29 (10-13)

Vasas: Kántor K. (kapus), Tóth M. 3, Szilovics F. 7, Ács B. 5, Hadnagy F. 2, Nagy Zs., Imrei R. 2. Cs.: Ferenczi A. (kapus), Ivanics D. 4, Szatmári M. 3, Bréda A. 1, Kovács N. 1, Pénzes L. 1, Bréda B., Bréda L., Házi V.
Edző: Penszki Gergely
Hétméteresek: 4/2 ill. 4/3
Kiállítások: 6 perc ill. 6 perc


A tabellán az ötödik helyen álló Tempo KSE együtteséhez látogattak szombat este az első nyolc mérkőzésen százszázalékos mérleget produkáló kézilabdázóink.

A mérkőzés, ahogyan már-már megszokhattuk erős Vasas-kezdéssel indult, tíz perc után már 2-6 állt az eredményjelzőn. A félidő hajrájára fordulva ötgólos különbség alakult ki (5-10), ám a szünetre valamelyest felkapaszkodtak, így „csak” 13-10-re vezettek a mieink a féltávhoz érve.

A fordulást követően ismét sikerült elhúzni, tíz percnyi játék után már hét góllal ment Penszki Gergely együttese, és ebből az előnyből már nem is nagyon engedett, ráadásul a hajrában a hosszú idő után visszatérő Pénzes Laura is betalált. A 29-22-es idegenbeli siker pedig azt jelenti, hogy kilenc mérkőzés után is makulátlan a csapat mérlege, és természetesen vezeti az NB I/B Keleti csoportjának tabelláját.

 

 

Vezetőedzőnk, Penszki Gergely értékelése: „Nagyon sokat foglalkoztunk a héten a védekezéssel és a védelem-kapus kapcsolattal! Ezt végre jól megvalósították a lányok, ami a kapott gólok számán is látszik. Taktikailag nagyon jó mérkőzést játszhattunk, nagyon jól felkészült ellenfelet sikerült legyőzni. Számunkra igen értékes sikert jelentett a mai mérkőzés minden szempontból. Nagyon bátran játszottak ifjúsági korú játékosaink is, komoly segítséget jelentettek és a kispad hangulata is fantasztikus volt.”

Az idei utolsó bajnoki mérkőzésünk december 16-án a Gödi SE otthonában lesz.


Hirdetések