Jenkei Dániel, 2020.12.05. | Vízilabda

A lelkesen és harcosan játszó DVSE a vártnál jobban megnehezítette az A-Híd VasasPlaket dolgát, csak az utolsó negyedben sikerült véglegesen lezárnunk a találkozót.

OB I, 14. forduló:

A-Híd VasasPlaket-DVSE 12-5 (2-1, 3-3, 2-1, 5-0)

Gólszerzőink: Bedő K. (3), Szatmári K. (3), Vadovics V. (2), Brguljan D. (2), Sélley-Rauscher D., Randjelovics Sz.


Ha fordítva zajlik a meccs, egy szavunk sem lehetett volna, hiszen a DVSE elleni meccs utolsó negyedét eredményes játékkal hoztuk 5-0-ra. Ekkor azt az arcát mutatta az A-Híd VasasPlaket, amelyet Vad Lajos megkövetel az ilyen jellegű találkozók elején, annak érdekében, hogy minél hamarabb szétnyíljon a meccs.

Ezen a szombat estén viszont csak az utolsó periódusban sikerült ez, három negyeden át igencsak küzdelmesen alakultak a dolgok a vízben a mi szempontunkból. Ez valahol a hősiesen védekező vendégek érdeme is volt, de valljuk be, támadásban nem igazán villogtak a mieink az utolsó periódust leszámítva.

Rengeteg volt a pontatlanság, a rossz lövés, és bizony a kapufa sem volt a legjobb barátunk ezúttal. Így aztán az utolsó felvonás előtt csupán két góllal vezettünk a DVSE ellen. 

A védekezéssel most sem volt probléma, a pihenő Mitrovics helyén védő Csoma Kristóf öt gólt kapott mindössze, és előtte is tették a dolgukat Brguljanék, akik számtalan vendégtámadást hiúsítottak meg.
 

fotó: Steirer Máté
 

A Vasasból ezen az estén Bedő Krisztián centerjátéka volt kiemelhető, ahogy Szatmári eredményessége és Brguljan villanásai, elöl és hátul egyaránt.

Jól mutatja, hogy a vártnál szorosabban alakult a találkozó, hogy komoly pofonokat is kiosztottak egymásnak a játékosok,  kétszer is munkában volt az orvosi stáb, a vendégek kapusát pedig reklamálás miatt szórták ki menetközben.

A mieink számára még két meccs maradt a 2020-as évből, jövő hétvégén a Szentest fogadjuk, majd a BVSC elleni rendkívül fontos derbivel zárunk.

 


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések