B.V., 2020.12.04. | Kézilabda

Szombat este Gyálra, a Tempo KSE otthonába látogat az NB I/B Keleti csoportjában nyolc meccs után is százszázalékos kézilabdacsapatunk. Ezúttal a csapatkapitányt, Tóth Melindát kérdeztük.

Múlt vasárnap simának induló, aztán szorossá vált, ám mégis magabiztos hazai győzelmet arattak kézilabdázóink az FTC U20-as együttese ellen. Az már a továbbra is hibátlan csapat nyolcadik győzelme volt az őszi idényben. Az utolsó előtti idei bajnoki mérkőzésen Gyálra, a jelenleg ötödik helyen álló Tempo KSE otthonába utazik a Penszki Gergely együttese. Az aktuális rivális az eddig lejátszott kilenc mérkőzésén háromszor nyert, egyszer ikszelt és öt vereséget szenvedett.

Természetesen ezen a mérkőzésen is a győzelem lesz a csapat célja, a várakozásokról csapatkapitányunkat, Tóth Melindát kérdeztük.

„A múlt héten a Ferencváros ellen az úgymond szokásos jó kezdést produkáltuk, aztán kicsit belefáradtunk. Az elmúlt fordulókban mindig a 25. perc környékén érkezett egy kis hullámvölgy, ezt most átbeszéltük, és próbáljuk kiküszöbölni. Az eheti mérkőzésre is ugyanúgy készültünk, mint eddig. Azt gondolom, hogy a Tempo KSE jobb csapat annál, mint amit a tabellán elfoglalt helyezése mutat, a belső posztokon jó lövő játékosaik vannak, főleg a talajról és cselezésekben erősek, elsősorban ezt kell megakadályoznunk.”

 

 

A szombaton 18 órakor kezdődő mérkőzés a hatályban lévő járványügyi szabályozásoknak köszönhetően természetesen zárt kapus.


Hirdetések