Jenkei Dániel, 2020.12.04. | Vízilabda

Az A-Híd VasasPlaket szombaton 18 órától a DVSE gárdáját fogadja az OB I-ben.

A bajnokság tizennegyedik fordulójában nem lehet más a mieink célja, mint a győzelem a DVSE gárdája ellen.

A Honvéd elleni szoros vereség után egyébként is felértékelődtek a 2020-as évben hátralévő mérkőzéseink, különösen a BVSC elleni rangadó, amelyet december 16-án, 19.30-tól pótolunk majd a Komjádiban.

Na de most a Debrecenről: Miroslav Bajin együttese jelenleg a tabella 14. helyén áll, két győzelemmel, amelyből az egyiket éppen a legutóbbi körben, Szentesen aratták.

A Vad Lajost vezetőedzőt továbbra is helyettesítő Bóbis Máté elmondta, hogy a csapatunk elsősorban a BVSC elleni meccsre időzíti a formát, de nagyon komolyan kell venni a DVSE és a Szentes elleni meccseket is. Korbács Gábor pedig azt szeretné, ha egy erős kezdéssel mutatnánk meg szombaton, hogy a mienk a jobb csapat.

Az A-Híd VasasPlaket egyébként kétkapuzásokkal készült a héten, szerda este az UVSE-vel gyakoroltak a mieink, csütörtök délelőtt pedig az FTC csapatával játszottunk.

A DVSE elleni meccs szombaton 18 órakor kezdődik a Komjádiban, zárt kapuk mögött, de a Vasas SC facebook-oldalán jelentkezünk a szokásos élő streammel. A sajtó munkatársai pedig a sajto@vasassc.hu címen regisztrálhatnak.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések