B.V., 2020.11.29. | Kézilabda

Megint kitűnően kezdett női kézilabdacsapatunk, öt góllal legyőzte az FTC U20-as együttesét, és továbbra is százszázalékos az NB I/B-ben.

NB I/B, Keleti csoport, 10. forduló:
Vasas SC-FTC U20 39-34 (22-14)
Vasas SC: Kántor K. (kapus), Imrei R. 2, Nagy Zs. 6, Ivanics D. 3, Hadnagy F. 5, Szilovics F. 5, Tóth M. 8. Cserék: Ferenczi A. (kapus), Szatmári M. 4, Bréda L. 4, Ács B. 1, Házi V. 1. Edző: Penszki Gergely.
Hétméteresek: 3/3, ill. 5/2
Kiállítások: 8, ill. 6 perc


Hét sikeresen megvívott bajnoki után, százszázalékos mérleggel vártuk vasárnap délután az FTC U20-as csapatát a Sterbinszky Amália Kézilabdacsarnokban.

A kezdés megint kitűnően sikerült, nyolc perc után már 8-1-re vezettek a lányok, érkezett is a vendégek időkérése. Ám ettől nem szakadt meg a hazai lendület, negyed órával később már tizenkét gólos volt az előny (20-8). A félidőre azonban valamelyest visszajött a meccsbe az ellenfél, a szünetben 22-14 állt az eredményjelzőn.

 

 

A folytatásban kiegyenlített játék zajlott, ám a 48. percre mégis csak három találat maradt a hatalmas előnyből (31-28). Közelebb viszont már nem jöttek a zöld-fehérek, kivételesen gólgazdag meccsen 39-34-es Vasas-siker született.

Vezetőedzőnk, Penszki Gergely értékelése: „A kezdésünk álomszerű volt, nagyon jól, nagyon lendületesen álltunk bele a mérkőzésbe. Utána olyan technikai hibákat követtünk el elsősorban támadásban, amik megbosszulták magukat, és szorosabbá vált az eredmény, de a győzelemért dicséret illeti a csapatot.”  

A következő mérkőzésünk december 5-én, szombaton Gyálon, a Tempo KSE vendégeként lesz. 


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!
;


Hirdetések