Jenkei Dániel, 2020.11.21. | Vízilabda

Nagy volt a különbség a két csapat között Szolnokon, csak elvétve voltak momentumai a tartalékos A-Híd VasasPlaket együttesének, amely 17-8-ra kapott ki.

OB I, 12. forduló

Szolnoki Dózsa-A-Híd VasasPlaket 17-8 (5-1, 5-2, 5-3, 2-2)

Gólszerzőink: Szatmári K. (3), Bedő K. (2), Bátori B. (2), Randjelovics Sz.


Filipovics-góllal, és így hazai vezetéssel indult a találkozó, a Szolnok szerb klasszisa pedig a folytatásban sem fogta vissza magát. A kapunkban kezdő Korom Dánielnek nem nyílt sok esélye labdákkal találkozni, így igen hamar szétnyílt a meccs.

A mieink egyetlen fegyvere Bedő Krisztián volt támadásban, aki szorgosan szállította centerből a kiállításokat, de viszonylag kevésszer tudtunk élni a sanszokkal.

A nagyszünetben 10-3 állt a táblán, Szatmári Kristóf kétszer tudott betalálni volt csapata ellen, ezen kívül pedig egy Bedő-gólt jegyezhettünk fel Vasas-részről. Körülmények ide vagy oda, ennél azért jó lett volna kicsit szorosabbá tenni…

A harmadik negyedben Bátori Bence is csatlakozott Szatmárihoz góllövésben, így ezen a téren kicsit eredményesebbé váltunk, hátul azonban nem sikerült hatékonyabbá tenni a játékot, ebben a periódusban is öt gólt kaptunk, ekkor már Csoma Kristóf próbálta védeni a hazai próbálkozásokat.

A negyedik negyedben már egyik csapat sem forszírozta különösebben, de azért láttunk egy szépségdíjas csavargólt Bedőtől, és az is kiemelendő, hogy az utolsó pillanatokban három újoncot is avattunk: ezúton is jár a gratuláció Fótos Tamásnak, Dávid Zoltánnak és Magyar Bencének. Reméljük, még sokat látjuk őket a felnőttcsapatban!
 

A Vad Lajost továbbra is helyettesítő Bóbis Máté így értékelt a lefújást követően: - Ennél azért többre számítottam, főleg a kulcspozíciókban, mert tizenhét kapott góllal nem lehet szoros meccset játszani. Volt azért néhány jó pillanatunk védekezésben és támadásban is, de összességében jóval hatékonyabbnak kell lennünk majd a szerdai meccsen a Miskolc ellen.


Hirdetések