Jenkei Dániel, 2020.11.20. | Vízilabda

Továbbra is hiányzik a fél csapat az A-Híd VasasPlaket gárdájánál, így Szolnokon is hasonló meccs vár ránk szombaton, mint a Fradi ellen. Fiatalok is lehetőséget kaphatnak a szükséges óvintézkedések betartása mellett, Vad Lajos pedig a nehézségek ellenére egészen mást szeretne látni a mieinktől, mint a Fradi ellen. Jövünk a beharangozóval és a részletekkel.

Szombat délután ismét egy igazi nagyágyúval találkozik az A-Híd VasasPlaket, hiszen a BL-selejtezőt frissen megjárt Szolnok otthonába utazunk OB I-es mérkőzésre. A hazaiak eddig mind a tizenegy bajnokijukat megnyerték az idei szezonban.

Most is mellettük szól minden, hiszen a mieink keretéből továbbra is hiányzik hat koronavírus-érintett játékos, ezúttal azonban kiegészülünk ifjúsági csapatunk tagjaival. Dávid Zoltán, Fótos Tamás és Magyar Bence csatlakozik a felnőtt kerethez, negatív koronavírus-tesztek után, illetve azzal a megkötéssel, hogy ők nem játszhatnak a vasárnapi, UVSE elleni korosztályos meccsen, hogy ne legyen átjárás a két csapat között.

Vad Lajos a napokban már negatív tesztet produkált, mégis hiányozni fog a kispadról Szolnokon, majd utána is még egy darabig, hiszen korábbi egészségi problémái miatt jövő héten egy kisebb műtéten esik át. Vezetőedzőnk telefonon azt is elárulta, hogy nem igazán tetszett neki, amit a Népligetben látott a csapatától a legutóbbi fordulóban:

- Nyilván szakmaiságról továbbra is nehéz beszélni a hat hiányzó miatt, de hiába vérzünk ezer sebből, amit a Fradi ellen láttam a csapatomtól, az távol áll tőlem, olyannal nem szeretnék újra szembesülni. Ezt elég egyértelművé is tettem nekik a pénteki videózáson. Azt szeretném, ha nekiesnénk a Szolnoknak, aztán bírjuk, ameddig bírjuk.  Óvatoskodni nem itt kell, hanem a jégen, hogy be ne szakadjon…

A csütörtöki edzés után Takács Bálinttal elemeztük a VasasTV-ben az aktuális helyzetet, szó esett a halasztások kérdéséről, a Fradi-meccsről és természetesen a szombati szolnoki feladatról is.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!

 

A Szolnoki Dózsa-A-Híd VasasPlaket mérkőzés szombaton 16.45-kor kezdődik, természetesen zárt kapuk mögött, de a találkozót az M4Sport+ közvetíti élőben.

 


Hirdetések