B.V., 2020.10.24. | Kézilabda

Női kézilabdacsapatunk magabiztosan, végig vezetve, tizenhat góllal győzte le hazai pályán a PC Trade Szegedi NKE együttesét az NB I/B hatodik fordulójában.

NB I/B, Keleti csoport, 6. forduló:
Vasas SC-PC Trade Szegedi NKE 38-22 (18-8)
Vasas SC: Kántor Kamilla (kapus), Kovács Noémi 2, Nagy Zsuzsanna 4, Hadnagy Fanni 1, Cifra Anita, Szilovics Fanni 4, Tóth Melinda 3. Cserék: Ferenczi Annamária (kapus), Imrei Réka 7, Ács Bianka 4, Ivanics Dóra 4, , Speth Evelin 3, Szatmári Melinda 2, Takács Fruzsina 2, Bréda Luca 1, Pasqualetti Tímea 1. Edző: Penszki Gergely.
Hétméteresek: 1/1, ill. 5/4
Kiállítások: 8, ill. 6 perc


A második elmaradt forduló után, két hét után lépett pályára női kézilabdacsapatunk az NB I/B-ben, ismét a Sterbinszky-csarnokban zárt kapuk mögött.

A legutóbbi, Kispest elleni mérkőzéshez hasonlóan kitűnően startoltak a lányok, a védekezés szinte tökéletesen működött, a támadójáték is hatékony volt. Ez eredményezte azt, hogy nyolc perc után 5-1-es állásnál kért időt a vendégek edzője, Zubai Gábor. A játék képén azonban ez mit sem változtatott, a mieink, kézben tartották a mérkőzést, folyamatosan nőtt a Vasas-előny, és a félidőre tízgólosra duzzadt (18-8).

 

 

A szünet utáni percekben produkált ötgólos szériánk pedig azt erősítette, hogy a szegedieknek a felzárkózásra sem igen lehet esélyük. Az utolsó negyedórában már felszabadult játékkal növelte a különbséget együttesünk, s tizenhat góllal 38-22-re győzött. Na meg tegyük hozzá, továbbra is százalékos mérleggel áll a bajnokságban. 

Vezetőedzőnk, Penszki Gergely értékelése:

- Természetesen elégedett vagyok a mai mérkőzéssel, végig remekül játszottak a lányok. Persze ezúttal is voltak hibák, amiket ki kell javítani, de igazi csapatmunka volt, ilyen jó teljesítmény után összességében nincs okom panaszra. Örülök utánpótláskorú játékosaink produkciójának is, bátran, határozottan szálltak be a mérkőzésbe.”

 


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések