Jenkei Dániel, 2020.10.19. | Vízilabda

Remek játékkal, 22-6-ra verte hazai medencében az A-Híd VasasPlaket a Kaposvár gárdáját.

OB I, 7. forduló

A-Híd VasasPlaket-Kaposvár 22-6 (5-1, 6-0, 5-1, 6-4)

Gólszerzőink: Bátori Bence (7), Vadovics Viktor (4), Szatmári Kristóf (3), Bóbis Botond (3), Sélley-Rauscher Domonkos (2), Korbács Gábor, Simon Henrik, Szava Randjelovics


Hétfőn este pótolták a Komjádiban az OB I 7. fordulójából elhalasztott Vasas-Kaposvárt.

A mieink mindössze 48 órával voltak túl az OSC elleni 8-8-as derbin, de ebből semmi sem érződött a vízben, hiszen végig koncentrálva, a vártnál jóval nagyobb különbséggel győztük le vendégcsapatot.

Már az első negyedben 5-1 volt, a másodikban pedig hatszor villantak elöl a felszabadultan pólózó Vasas-játékosok. Eközben a kapunkban lehetőséget kapó Csoma Kristóf mindent védett, többek között egy ötméterest is, és ha már hálóőrök, nem lehetett panasz a végére szintén beszálló Korom Dánielre sem.

A Kaposvár mindössze hatszor köszönt be, az első három negyedben pedig csak kétszer, a mieink pedig nem álltak le a gólgyártással, és végül a hétig (!) jutó Bátori Bence vezérletével egészen huszonkettőig számoltunk az ellenfélre.

Mindenki dicséretet érdemel, a fiatalok is bizonyították, hogy hasznos tagjai a csapatnak, így jó érzéssel mehet az A-Híd VasasPlaket a közel háromhetes meccs nélküli időszakra, amely után komoly feladatok várnak Vad Lajos együttesére a BVSC, majd a Fradi ellen.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések