Jenkei Dániel, 2020.10.05. | Vízilabda

Serdülő és gyermekcsapatunk is megszórta soros ellenfelét, az ifik pedig egy biztató Fradi elleni meccs után ötméteresekkel kaptak ki Debrecenben.

Országos Ifjúsági Bajnokság (2. fordulóból elhalasztott mérkőzés)

Vasas SC-FTC 6-8 (0-2, 1-3, 2-1, 3-2)

Gólszerzőink: Magyar Bence (5), Práczky Balázs


4. forduló: DVSE-Vasas SC 13-11 - ötméteresekkel (3-2, 3-2, 0-3, 3-2, 4-2)

Gólszerzőink: Sipos Balázs (4), Dávid Zoltán (3), Fótos Tamás (2), Árvai Erik, Hlogyik Szabolcs

Plézer János vezetőedző: - A csütörtöki Fradi elleni meccsel elégedett voltam, nagyon tisztesen helytálltunk a mezőny egyik legerősebb csapata ellen, amely általában megszórja az ellenfeleit. Főleg a védekezésünk tetszett, nem adtuk olcsón a győzelmet az ellenfélnek. Bíztam benne, hogy ez a pozitív töltet megmarad a vasárnapi, Debrecen elleni meccsre is. Ezt az összecsapást sok lehetőségünk volt eldönteni a rendes játékidőben, de nem tudtunk élni a sanszokkal. Miután védekezést váltottunk a harmadik negyedben, átvettük a vezetést, de negyven másodperccel a vége előtt egy átlövésből döntetlenre mentette a Debrecen a meccset. Nem játszottunk jól, de most nincs idő ezen rágódni, mert jön a BVSC, utána tudjuk majd kicsit rendezni a sorokat.


Országos Serdülő Bajnokság, 4. forduló

DVSE-Vasas SC 12-23 (5-5, 2-6, 3-6, 2-6)

Gólszerzőink: Herczeg Gergő (4), Peőcz Ádám (3), Árvai Erik (3), Sárközy Benjámin (3), Fehér Gergely (2), Szűcs Lajos Levente (2),

Ragács Benedek (2), Kósi Kelly (2), Tóth Martin, Kedves Benedek

Homonnai Dániel, vezetőedző: - A lőtt gólok számával és a győzelemmel elégedett vagyok, a kapott gólokkal már nem annyira, de talán egy ilyen meccsen ez is belefér. Pozitív volt az is, hogy mindenki lehetőséget tudott kapni és sokan gólt is lőttek. Készülünk a BVSC ellen, ott már biztos, hogy koncentráltabb védekezésre lesz szükség.


Országos Gyermek Bajnokság, 4. forduló

DVSE-Vasas SC 8-25 (2-9, 2-6, 1-5, 3-5)

Gólszerzőink: Török Dávid (4), Tóth Martin (3), Básity Milán (3), Haupert Gergő (3), Szemler Bogdán Zalán (3), Vadas Dániel (2), Ihász Patrik (2), Aggod Péter, Kovács Bence, Schnitchen Advaita, Varró Bence, Pleva János

Kovács Róbert, vezetőedző: - Teljes mértékben elégedett vagyok, gratulálok a srácoknak a nagyarányú győzelemhez. A legfontosabb az volt, hogy mindenki sokat tudott játszani. Következik számunkra a listavezető BVSC, ami már egy teljesen más kategória. Felkészülünk a legjobb tudásunk szerint, aztán meglátjuk, ez mire lesz elegendő.


Hirdetések