B.V., 2020.09.19. | Kézilabda

Nagyszerű játékkal meggyőző, huszonöt gólos sikert aratott női kézilabdacsapatunk a Dunakeszi ellen az NB I/B Keleti csoportjának második fordulójában. Penszki Gergely és Bréda Luca értékelt.

Női kézilabda NB I/B, Kelet, 2. forduló
Vasas SC-VS Dunakeszi SC 45-20 (23-10)

Vasas SC: Ferenczi, Kántor (kapusok), Imrei 3, Ivanics 2, Takács 4 (4), Nagy Zs. 4, Speth 2, Szilovics 5, Ács 6, Bréda 3, Pénzes 1, Cifra, Kovács N. 4, Tóth M. 6, Szatmári 3, Hadnagy 2. Edző: Penszki Gergely
Hétméteresek: 4/4 ill. 4/4
Kiállítások: 4 ill. 6 perc

Mindössze két nappal a szigetszentmiklósi győztes Magyar Kupa-mérkőzés után hazai pályán játszotta második bajnoki mérkőzését női kézilabdacsapatunk. A múlt héten az FTC U20-as együttesétől 41-28-as vereséget szenvedett VS Dunakeszi látogatott a Sterbinszky Amália Kézilabdacsarnokba.

A lányok úgy kezdték a mérkőzést, ahogyan kell: nyolc perc után már 8-2 állt az eredményjelzőn, és a játék képe az első harminc percben nem is nagyon változott, 23-10-es Vasas-vezetésnél mehettek pihenni a csapatok.

A folytatásban pedig az első félidőben pihenő játékosainknak is lehetőséget adott Penszki Gergely vezetőedző, ezzel párhuzamosan az előnyünk folyamatosan nőtt, a végére pedig huszonöt gólosra hízott (45-20).

 

 

Értékelések:

Penszki Gergely vezetőedző: „Most teljesen elégedettek lehetünk, a célunk az volt, hogy húsz gólon tartsuk az ellenfelet, ez a végére sikerült is. Ugyan voltak olyan periódusok, amikor kicsit pontatlanabbal játszottunk, de egy ilyen mérkőzés után tényleg csak dicsérően tudok a lányokról beszélni.

Bréda Luca: „Az öltözőben edzőnk azt kérte tőlünk, hogy egy lendületes, jó, vidám kézilabdát játsszunk, úgy gondolom, ezt sikerült is végrehajtanunk a pályán. Örülünk, mert látszik a sok munka eredménye, és azon leszünk, hogy még több hasonló győztes mérkőzésünk legyen.”

Csapatunk legközelebb jövő héten vasárnap (szept. 27.) 18 órakor a Gödi SE otthonában lép pályára az NB I/B harmadik fordulójában. 

 


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések