Jenkei Dániel, 2020.09.18. | Vízilabda

Az utolsó negyed kivételével jól játszott az A-Híd VasasPlaket az OB I ötödik fordulójában, ennek egy KSI elleni magabiztos siker lett jutalma.

FÉRFI OB I, ALAPSZAKASZ, 5. FORDULÓ
A-HÍD VASASPLAKET–KSI SE 15–9 (2–0, 4–1, 7–4, 2–4)


Komjádi uszoda, zárt kapuk mögött. Vezette: Berki A., ifj. Kádár J.

A-Híd Vasas Plaket: Mitrovics B. – Bóbis B. 3, Bátori B. 4, Takács B., Simon H. 1, Brguljan D. 2, Vadovics V. 1. Csere: Szatmári K. 3, Sélley-Rauscher D. 1, Sipos B., Pardi B.. Másodedző: Bóbis Máté

KSI: Szalai M. – Hajdu A., Pető A. 3, Lantos 1, Gábor L., Tóth B., Dubinká Sz. 2. Csere: Danka (kapus), Szalai P., Bihácsi, Némethy, Csapó Á. 2, Keszthelyi A. 1. Edző: Horváth János

Gól – emberelőnyből: 6/4, ill. 5/1
Gól – ötméteresből: –, ill. 3/3


Az első meglepetést Vad Lajos hiánya okozta péntek este a Komjádiban, vezetőedzőnk személyes okok miatt hiányzott, és ebben az időszakban fontos hangsúlyozni, hogy ez nem a koronavírussal van összefüggésben. A lényeg, hogy ez által a mai meccsre Bóbis Máté kapta vissza a karmesteri pálcát. Vezetőedzőnk hiánya mellett pedig a keretünk is foghíjas, immár hosszú hetek óta, és ez még a KSI ellen is így volt.

Az első negyedben még kicsit látszott az UVSE-meccsről megmaradt idegesség, de azért Bátori két góljával így is 2-0-ás előnyre tettünk szert. Az pedig már ekkor feltűnt, hogy a kapunkban Mitrovicsnak jó napja van.

A nagyszünetben már 6-1 állt a táblán, és többek között Bóbis Botond is megkezdte a gólgyártást volt csapata ellen, a harmadik negyedben pedig talán még ennél is felszabadultabbá vált az A-Híd VasasPlaket, a mieink több élményszámba menő akciót is bemutattak.

A legnagyobb különbség nyolc gól volt a két csapat között, az utolsó negyedet viszont kicsit elkönnyelműsködtük, így akkor zárkóztak a lelkesen küzdő vendégek.

Végül csapatkapitányhoz méltó módon, Bátori Bence foglalta keretbe a mérkőzést, és állította be a 15-9-es végeredményt.

A hivatalos program szerint jövő szerdán a Honvéd ellen játszunk bajnokit idegenben, de csapatunk a jövő hétvégi Magyar Kupa négyes döntőre való hivatkozással halasztást kért. Döntés még nem született.
 


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!

 


Hirdetések