Jenkei Dániel, 2020.09.02. | Vízilabda

Mindössze egy gólt kapott az A-Híd VasasPlaket Tatabányán, a szezon első OB I-es meccsén. 

Férfi vízilabda OB I

TVSE- A Híd VasasPlaket 1-9 (0-3, 0-1, 0-4, 1-1)

Gólszerzőink: Bátori B. (3), Brguljan D. (2), Sélley-Rauscher D., Szatmári K., Vadovics V., Simon H.


Elkezdődött!

Bizonytalan helyzet és hiányzók ide vagy oda, az A-Híd VasasPlaket csapata vízbe szállt Tatabányán szerda délután négy órakor, így elkezdődött számunkra is az OB I 2020/21-es kiírása.

Nem lebecsülve az ellenfelet, a győzelem kötelező feladatnak tűnt, és ennek megfelelően a Vad Lajos által rendre elvárt mentalitással kezdtünk: 3-0-ra nyertük az első negyedet, sorrendben Simon, Brguljan és Szatmári góljaival.

Ennél is komolyabb bravúr, hogy a Tatabánya első góljára 27(!) percet kellett várni, Tanczer Tamás ugyanis csak az utolsó negyed közepén tudta bevenni Mitrovics kapuját, amikor már 8-0-ra vezettünk.

Különösen a harmadik negyedet nyomták meg Bátoriék, akik meggyőző fölénnyel abszolválták a kötelező feladatot, végül 9-1–re nyertük meg a szezon első vasasos OB I-es meccsét.

Folytatás szombaton 18 órától a Komjádiban, a Szeged ellen!


Vad Lajos vezetőedző így nyilatkozott honlapunknak a meccs után:

- Komolyan vettük a dolgot, hoztuk a kötelező győzelmet. Ettől függetlenül nekem edzőként nehéz látnom ilyenkor, hogy a leállás miatt kicsit kiestünk a ritmusból, eltűntek azok az automatizmusok, amikor már elkezdtek működni. Támadásban voltak gondolkodásbeli hibák, és bár csak egy gólt kaptunk, azért ehhez szerencse is kellett, mert több kapufája is volt az ellenfélnek. Nyilván nem egyszerű történet ez a hiányzók miatt, ma is egy centerrel és egy állóbekkel szálltunk vízbe, de igyekszünk szépen újra felépülni. Szombaton is győznünk kell természetesen!


Hirdetések