Létesítmények - Vasas Jégcentrum
A Vasas Jégcentrum Budapest IV. kerületében, Káposztásmegyeren, a Farkas-erdő mellett található. Jól megközelíthető személyautóval és tömegközlekedési eszközökkel egyaránt. A létesítmény előtt, a Külső-Szilágyi úton közlekedik a 14-es villamos, de a 296-os, a 122-es és a 126-os busszal is eljuthat hozzánk.
 
Létesítményünk a Vasas SC jégkorong-szakosztályának otthona, a klub korosztályos együttesei itt játsszák hazai mérkőzéseiket, és az edzéseket is itt tartják. A Vasas Jégcentrum adottságai révén műkorcsolya-, szinkronkorcsolya-programok és nemzetközi mérkőzések, felkészülési edzések is helyet kapnak nálunk.
 
Fontos számunkra a családi sportolás, az igényes időtöltés biztosítása, ezért szinte minden nap biztosítjuk közönségünk számára a korcsolyázás lehetőségét.
 
Speciális thermo borításunkkal centerpályánk egyéb más rendezvényeknek is helyet ad, mint például koncertek, konferenciák, céges és személyes rendezvények, előadások. 
 
Létesítményünk adatai:
 
Alapterület: közel 20 000 négyzetméter
 
Belső terek, lehetőségek
2 darab nemzetközi szabványnak megfelelő jégkorongpálya (30m x 60m). A centerpályán 2000 fős lelátó, az edzőpályán körülbelü 120 férőhelyes galéria található.
A centerpálya lefedhető, szinte bármilyen rendezvénynek helyet tudunk adni.
1 darab tükrökkel, kapaszkodóval ellátott, parkettás balett terem (5m x 7m)
1 darab tükrökkel, sportszőnyeggel ellátott sportterem – tribün szinten (körülbelül10m x 15m)
lőpad – a tribünszinten – lövéspontosság gyakorlására
körülbelül 700 páras korcsolyakölcsönző
korcsolyaélező
jegyiroda
jégkorong-felszerelés üzlet
vendéglátóegység
 
Külső terek, lehetőségek
1 darab rekortán borítású, bekerített sportpálya, többféle sportnak megfelelő felszereléssel.
a bejárat mellett nagy, külső zöld terület (például sportnapra, sportrendezvényre)
üzletsorunkon jégkorong- és műkorcsolya-felszerelés bolt, illatszerüzlet és totózó, valutaváltó, mosoda, edzőterem, kommunikációs központ és vendéglátóhelyiségek találhatóak.
 

Hirdetések