2014.01.28. | Röplabda

Idegenben nyert 3:0-ra a Magyar Kupa elődöntőjének első összecsapásán a Vasas Óbuda. A lányok végig nagyon odafigyeltek, cseppnyi esélyt sem adtak ellenfelüknek.

TF-Aluprof Budapest – Vasas Óbuda 0-3 (-16, -21, -18)
Győri út, 150 néző.

Vezette: Szabó P., Mocsnik

TF: Bleicher 3, Gyimes 5, Lakatos 4, Fritz 3, Hornok 5, Lutter 3. Csere: Kötél D. (liberó), Takács B. 1, Borsos 1, Billings 5.
Vezetőedző: Gubik János

Vasas: Stefanik 5, Vacsi 8, Tálas 4, Miklai 22, Szabó A. 7, Gubicza 2. Csere: Lévai (liberó).
Vezetőedző: Jókay Zoltán

Az első szettben 5:5-ig haladt együtt a két csapat, onnan azonban elsősorban biztos nyitásfogadásainknak valamint Miklai Zsanett ponterős játékának köszönhetően egyre jobban elhúztunk (13:9, 18:10). Nagy fölénnyel, gond nélkül szereztük meg a vezetést.

A folytatás kicsit szorosabbra sikeredett. A második játékrészben inkább a hazaiaknál volt az előny, tizennyolcnál fordítottunk, ám akkor mindjárt el is léptünk (23:18). Az ellenfél időkérése csak elodázni tudta végső sikerünket (23:21), egy jó blokk és Miklai ásza lezárta a szettet.

Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!

A lendület megmaradt a harmadik felvonásra is. Tálas Zsuzsanna szervált, csapatkapitányunk pedig továbbra is elementáris erővel bombázta vendéglátóink térfelét (5:0). Halovány reményt érezhettek ellenfelünk szurkolói amikor csapatuk 9:3-ról 9:8-ra zárkózott, ám hamar lehűtöttük a kedélyeket. Az egész meccsen remek hangulatot varázsoló Vasas-tábor joggal fakadt győzelmi dalra, hiszen egyre növeltük a különbséget, a legvégén pedig Vacsi Evelin két ásza méltó befejezése volt a találkozónak.

Folytatás visszavágó  csütörtökön a Folyondár utcában.

fotó: Doba István    

További fotók>>


Hirdetések