2013.10.13. | Vízilabda

Vesztettnek tűnő állásból még fordítani tudott a TEVA-Vasas szombat este a Komjádiban, a végén mégis a vendég kaposváriak örülhettek.

TEVA-Vasas – Kaposvári VK 8–9 (2–6, 3–0, 3–0, 0–3) 
Komjádi-uszoda, 300 néző. 

Vezette: Marosvári, Mucskai 

Vasas: Barabás – Angyal, Fazekas 3, Takács Bálint, Steinmetz Á., Brguljan 4, Csapó 1. Csere: Katonás, Hőna, Sedlmayer, Manhercz Á. Német T. 
Edző: Földi László 

Kaposvár: Szécsi – Benic, Berta, Gros 2, Surányi, Prikidánovics 1, Dőry 2. Csere: Juhász-Szelei 2, Kincses 2, Horváth B., Kovács O., Szilvasán, Kutasi. 
Edző: Fekete Szilveszter 

Gól – emberelőnyből: 9/1, ill. 11/3 
Gól – ötméteresből: 3/2, ill. 1/0 
Kipontozódott: Benic (28. p.), Kovács O. (29. p.) 

Az első játékrészben a kaposváriak szinte minden támadása góllal végződött, támadóink pedig szemmel láthatóan a kelleténél sokkal jobban tiszteleték a somogyiak kapuját őrző Szécsit. Reménytelennek tűnt a folytatás. 

A második ás harmadik nyolc percben azonban egy másik Vasast láthattunk. Fegyelmezetten védekeztünk, támadásban pedig meg volt a kellő önbizalom a sikeres befejezésekhez. Szinte magától értődő természetességgel jöttünk fel, és vettük át a vezetést. 

Biztos előnnyel vártuk a befejező felvonást. Sajnos azonban ekkor ismét megbicsaklott a játékunk. Elől elpuskázott lehetőségek, hátul újra szellősebb védekezés. Az utolsó huszonöt másodpercben az egyenlítésért támadtunk, de nem tudtunk betalálni. Ezen az estén csupán Drasko Brguljan és Fazekas Tibor nyújtott  tartósan jó teljesítményt.












                                                                                                    fotó: Doba István


Hirdetések