2012.04.14. | Vízilabda
A bajnoki elődöntő második mérkőzését végig ellenőrzése alatt tartotta a TEVA-Vasas-UNIQA, és idegenben, a Kőér utcában is magabiztosan nyert.

Groupama-Honvéd – TEVA-Vasas-UNIQA 8–12 (3–4, 3–4, 2–2, 0–2)
Kőér utca, 800 néző.
Vezette: Németh András, Marjay Zs.

Honvéd: Gergely – Szivós 2, Salamon 1, Mátyás 3, Hárai, Tóth M. 1, Gór-Nagy 1. Csere: Lévai (kapus), Kovács R., Jansik D., Kovács P., Hangody L., Hangody Gy.
Vezetőedző: Vad Lajos

Vasas: Nagy V. – Katonás 5, Boskovic 1, dr. Kiss G. 1, dr. Steinmetz Á. 1, Decker Á., dr. Steinmetz B. 3. Csere: Vörös, Brguljan, Vámos, Takács B. 1, Fazekas.
Vezetőedző: Földi László

Gól – emberelőnyből: 12/2, ill. 9/3
Gól – ötméteresből: –, ill. 1/1
Kipontozódott: Takács B. (21. p.)

Már ez elején látszott, hogy más ez a meccs, mint a két nappal azelőtti. Katonás révén megszereztük a vezetést, és ugyan egykori játékosunk Mátyás Zoltán két góljával fordított a Honvéd, de ezen a pénteken ekkor vezettek utoljára. Fegyelmezetten védekeztünk, Steinmetz Barnabás elől hátul remekelt, a második negyedben pedig három gólt dobtunk egymás után. Persze a Honvéd van olyan jó csapat, hogy ez sem küldte őket még padlóra, a szünetben kettő volt a javunkra.

A félidő után kétszer is felzárkóztak egy-egy gólra a vendéglátók, de a játék képén egyre inkább látszott, hogy sokkal pontosabbak vagyunk. Takács Bálint távolról bombázott a Gergely helyére beálló Lévai kapujába, majd az utolsó negyedben már csak a remek napot kifogó Katonás Gergely volt eredményes.

Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!

Egyenlítettünk a párviadalban, vasárnap délután a Komjádiban kell kiharcolnunk a döntőbe jutást, ahol – amint azt Vörös Viktor a VasasTv kamerája előtt külön kihangsúlyozta – nagy szükség lesz az eddigiekhez hasonló zajos buzdításra. 

További fotók>>


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!

Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!

Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!

Hirdetések