2012.03.27. | Vízilabda
A bajnoki rájátszás legjobb négy közé jutásért zajló szakaszának első találkozóján, a hajrában tette fölényessé a különbséget a szentesiek ellen a TEVA-Vasas-UNIQA csapata.

TEVA-Vasas-UNIQA – KALO-MÉH-CS&K-Szentesi VK 16–10 (2–4, 5–3, 5–3, 4–0)
Komjádi uszoda, 100 néző.
Vezette: Marjay, Birri

Vasas: Barabás – Steinmetz B. 2, Katonás 3, Fazekas, Vörös 4, Decker Á. 2, Kiss G. 2. Csere: Nagy V. (kapus), Takács B., Fülöp, Vámos 2, Steinmetz Á. 1.
Edző: Földi László

Szentes: Bálint Á. – Szőke 2, Weszelovszky, Szabó B. 4, Józsa 1, Szabó Z. 2, Németh D. Csere: Lázár Zs. 1, Nagy M., Araczki, Tóth P.
Edző: Lukács Dénes

Gól – emberelőnyből: 8/4, ill. 7/1
Gól – ötméteresből: 1/1, ill. 2/2
Kipontozódott: Szabó B. (24. p.), Takács Bálint (26. p.)

Két nappal a váratlanul szorosra sikeredett szentesi kirándulás után újra a Kurca-partiak ellen szálltunk vízbe, de ezúttal már a rájátszásban, a két győzelemig tartó párosmérkőzés első felvonásán.

Decker Ádám találataival kétszer is vezettünk az elején, de az első szakasz zárásakor mégis kétgólos vendég előnyt regisztrálhattunk. A folytatás sem indult jól, hiszen három is volt a különbség, de onnan megkezdtük a felzárkózást, és nem sokkal a félidő vége előtt Vörös Viktor előnygóljával visszavettük a vezetést is, amit azonban még az utolsó másodpercekben kiegyenlítettek a szentesiek.

A második játékrész már jóval meggyőzőbb volt. Elől továbbra is hatékonyak voltunk, és a védekezésünk is kezdett összeszedettebb képet mutatni, az utolsó negyedre beszálló Nagy Viktor például már gólt sem kapott.
Elől viszont szereztünk kilencet, és ezeket mind megörökítette a VasasTv:

Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!

Folytatás szerdán Szentesen, ami után remélhetőleg már azt figyelhetjük, hogy a Honvéd - Szolnok párharcból ki jut majd nekünk az elődöntőben.

ja     
fotó: Doba István     

További fotók>>

Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!

Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!

Hirdetések