2012.02.29. | Vízilabda
Fölényes, tízgólos győzelmet aratott a TEVA-Vasas-UNIQA a népligeti uszodában, amely ezúttal cseppet sem bizonyult oroszlánbarlangnak.

FTC-Fisher Klíma – TEVA-Vasas-UNIQA 7–17 (3–2, 1–6, 2–5, 1–4)
Népliget
Vezette: Kun, Marjay

Vasas: Barabás – Takács B., Katonás 2, Boskovic 2, Vörös 2, Brguljan 4, Kiss G.2, Csere: Fazekas 1, Vereczkey, Vámos 2, Steinmetz B., Steinmetz Á. 2, Fülöp.
Edző: Földi László

Gól – emberelőnyből: 7/2, ill. 4/2
Gól – ötméteresből: 1/1, ill. 0/0

Nem indult simának, alig több mint három perc elteltével 3:1 volt a zöld-fehéreknek. Miho Boskovic a második negyed elején egyenlített és onnan már nem volt megállás. A legeredményesebb játékosunk Drasko Brguljan volt

Dr. Kiss Gergely:
- Azon gondolkoztam a meccs előtt a Népligetben, hogy bő húsz évvel ezelőtt micsoda bajnoki döntőket játszott egymással ez a két csapat, és ehhez képest most nem is tekinthető a Fradi-Vasas komoly rangadónak. Ennek ellenére volt mire figyelnünk, az elején például meg akartuk úszni kevés góllal, de ez nem sikerült. Beszédes, hogy az első negyedben három gólt kaptunk, utána pedig összesen csak négyet. Ennek tükrében azt mondom, hogy a kisebb egyéni hibáktól eltekintve a második és a harmadik negyeddel elégedett vagyok. Szombaton kemény meccset játszunk a Debrecennel, már ez a mai találkozó is valamennyire annak jegyében zajlott.
Összességében elmondható, hogy az idei bajnokságban jó néhány olyan ellenféllel találkozunk, akikkel szemben meg kell küzdeni pontokért, gyakorlatilag bajnoki rájátszással felérő sorozat következik számunkra, de ez nem baj, szerintem a nézők és a játékosok számára is jó, ha olyan izgalmak vannak, mint például a ma délutáni Eger-Szolnok meccsen. Remélem, minket is sokan fognak biztatni a következő fontos bajnokikon, és odakerülünk a mezőny legelejére az alapszakasz zártával. 

dan   

 

 


Hirdetések