2011.12.06. | Vízilabda
A Szeged elleni hármas sorozat középső találkozóján – ezúttal bajnoki mérkőzésen – idegenben szenvedett vereséget a TEVA-Vasas-UNIQA együttese.

Szeged VE – TEVA-Vasas-UNIQA 10–8 (1–3, 3–1, 3–2, 3–2)
Szeged, 500 néző.
Vezette: Németh A., Vojvoda

Szeged: Baksa – Somogyi 2, Hegedüs G. 2, Turzai, Kayes, Kunac, Kiss Cs. 1. Csere: Bálint G., Younger, Török 2, Juhász Zs. 1, Varga P., Molnár T. 2.
Edző: Vincze Balázs

Vasas: Barabás – Boskovic 3, Katonás 1, Brguljan, Steinmetz Á. 1, Kiss G. 3, Takács B. Csere: Steinmetz B., Vörös, Vámos, Fülöp, Fazekas.
Edző: Földi László

Gól – emberelőnyből: 16/4, ill. 11/4
Gól – ötméteresből: –, ill. 2/2
Kipontozódott: Turzai (22. p.), Bálint G. (25. p.), Molnár T. (27. p.), Takács B. (27. p.)
Kiállítva (cserével, végleg): Steinmetz B. (14. p.)

Földi László vezetőedző:
- A vereség ellenére minden dicséretet megérdemelnek a fiúk, hiszen az utolsó pillanatokig megvolt a sanszunk arra, hogy pontot vagy pontokat szerezzünk Szegeden. Eleve tartalékosan kezdtük a meccset, de a kapuban Barabás Botond ezúttal megszolgálta a bizalmat és Decker Ádám hiányára is fel tudtunk készülni. Arra viszont nem, hogy a találkozó közepén másik meghatározó bekkünket is elveszítjük. Úgy gondolom, Steinmetz Barnabást túlzott szigorral küldték ki végleg a medencéből a játékvezetők, több ehhez hasonló szituáció volt a mérkőzés folyamán – és nem a mi oldalunkon – amit megtorlatlanul hagytak. A szabályok szerint csak a csapatkapitány reklamálhat, tehát a paragrafusok szellemében jogos volt Barna kiállítása, én viszont az egyenlő elbírálás elvét hiányolom…
Szóval a végjátékban erősen megfogyatkozva is jól tartottuk magunkat, és ebből erőt meríthetünk a folytatásra. Jövő szerdán újra a Tisza-partján van jelenésünk, megpróbáljuk bizonyítani, hogy idegenben is képesek vagyunk prezentálni a múlt héten a Komjádiban látottakat.


Hirdetések