2011.11.20. | Vízilabda
Nem okozott problémát a három pont begyűjtése a TEVA-Vasas-UNIQA csapatának a BVSC elleni bajnokin.

TEVA-Vasas-UNIQA – BVSC-Zugló 19–6 (7–2, 4–1, 5–1, 3–2)
Komjádi uszoda, 150 néző
Vezette: Kun, Marjay.

Vasas: Barabás - Fazekas 2, Boskovic 2, Brguljan 3, Vörös 4, Decker Á. 1, Kiss G. 1, Csere: Molnár B. (kapus) Katonás 2, Steinmetz Á. 1, Takács B. 1, Vámos 2, Fülöp, Steinmetz B.
Vezetőedző: Földi László

Emberelőny/gól: 7/4 ill.: 5/2
Büntető/gól:

A sikeres vállműtéten áteső, és emiatt hathetes kihagyásra kényszerülő Nagy Viktort a nézőtéren üdvözölhettük, és a keretbe így bekerülő tartalékkapusunknak, Molnár Benedeknek sem sok hiányzott, hogy odaszoruljon, hiszen hiányzott az igazolása. A papír végül negyedóra múltán megkerült, és némi csúszással a találkozó is elkezdődhetett, igaz ennél nagyobb izgalmat már nem tartogatott.

Elsősorban Drasko Brgulján és Vörös Viktor tűnt ki, a tizenkilencből pedig két találat volt igazán emlékezetes. Csapatkapitányunk, Steinmetz Ádám az első negyed végén a víz alól talált be, míg a találkozó lefújása előtt néhány másodperccel Vörös látványos csavargólját tapsolhattuk meg.

Persze annak is örülhettünk, hogy a már említett, és roppant tehetséges sajátnevelésű - még serdülőkorú  - Molnár Benedek, tizenöt évesen bemutatkozott az OB I-ben. 

További fotók>>


Hirdetések