2010.03.27. | Vízilabda
Hétvégén három fronton - jégkorong, vízilabda, labdarúgás - mérkőztünk, mérkőzünk meg a Fradival. Jégkorongozóink,  pólósaink sikerrel vették az akadályt.

FTC – TEVA-VasasPlaket 7–13 (1–3, 1–2, 2–5, 3–3)
Kőér utca, 100 néző 
Vezette: Marjay, Bátori 

FTC: Decker A. - Steinmetz B., Tóth M., Weszelovszky 2, Máthé, Babay 2, Balatoni 1. Cs: Dunca, R. Georgescu 1, Czigány K. 1, Mátyás, Tóth B. 
Edző: Godova Gábor 

Vasas: Nagy V. - Katonás 2, Varga Dániel 3, Hosnyánszky 3, Kis G. 2, Kovács R. 1, Decker Á. 1. Cs: Vörös 1, Takács Bálint, Létay, Hőna, Fülöp. 
Edző: Földi László 

Gól – emberelőnyből: 7/2, ill. 4/2 
Gól – ötméteresből: –, 2/1 
Kipontozódott: Steinmetz B. (27. p.) 
Sárga lap: Godova (27.p .)

A Kőér utcai uszodában került sor a mérkőzésre, amely a mieink számára elsősorban abból a szempontból volt lényeges, hogy ki tudnak-e lábalni a fiúk abból a gödörből, amelybe az Eger és a Partizan elleni vereség vetette őket.
A hét kemény, elsősorban erőnléti jellegű edzéseinek úgy látszik meg lett az eredménye, jól koncentráltunk, a kezdés után már három góllal is vezettünk, és tulajdonképpen eldöntöttük a találkozó sorsát.
A második negyed elején úgyan volt egy rövidebbb megingásunk, de vendéglátóink ekkor sem tudták szorossá tenni a mérkőzést. Hatékonyan támadtunk, jól védekeztünk, az utolsó negyedben Földi László már a cserejátékosoknak is lehetőséget biztosított.

A győzelemnek köszönhetően nagy valószínűséggel a második helyen zárjuk majd az alapszakaszt.

Képek a mérkőzésről a galériában>>


Hirdetések