2009.10.29. | Vízilabda
A BVSC pihentette felnőtt játékosait a mieink elleni bajnokin, így vártnál is könnyebben, egy híján harminc gólt dobva győzedelmeskedtünk.

TEVA-VasasPlaket – BVSC-Zugló 29–5 (7–0, 6–2, 7–0, 9–3)
Hajós Alfrés uszoda, 200 néző.

Vezette: Kiszelly G., ifj. Juhász Gy.

Vasas: Nagy V. – Hosnyánszky 3, Varga  Dániel. 3, Decker Á. 1, Vörös V. 4, Varga Dénes. 3, Kovács R. 1. Cs: Jónás G. (kapus), Katonás 3, Takács B. 2, Létay 3, Ernyei 2, Fülöp B., Hőna 4. Edző: Földi László

BVSC: Meixner M. – Tóth Z., Kriszt 1, Csóka, Tatár, Antal A., Galambos P. 1. Cs: Randé (kapus), Keresztes I. 1, Falek, Deutsch, ZsoldosT. 2, Rajna. Edző: dr. Vincze Balázs

Gól – emberelőnyből: 7/5, ill. 5/2
Gól – ötméteresből: 1/1, ill. –

A napokban többször foglalkoztak a híradások a vasutassztrájkkal, így a TEVA-VasasPlaket-BVSC OB I-es meccs bemelegítésekor könnyedén hihettük volna, hogy a „vasutas” sportolók is csatlakoztak a mozgalomhoz, hiszen gyakorlatilag a komplett ifi csapatát nevezte az ellenfél.
Persze, az ok aligha valamilyen munkabeszüntetés volt, sokkal inkább a Fradi elleni meccsre pihentek a BVSC felnőtt játékosai.
Ez a sportszerűnek aligha mondható húzás már előre sejtette, hogy nagy lesz a különbség, csapatunk végig a maximumon pörgött, és kihozta a meccsből a legtöbbet. Gyorsan és dinamikusan pólóztunk, aminek 29 gól lett az eredménye, Nagy Viktor hálója pedig csupán ötször zördült.
Az átmeneti, margitszigeti otthonunkba kilátogató szurkolók tehát jól szórakozhattak, rengeteg szépségdíjas gólt dobtunk, és sok olyan játékosunk is betalált, aki máskor szinte a kapu közelébe sem jut.
Földi László igyekezett minél több fiatalnak lehetőséget adni, Ernyei Márk második OB I-es meccsén mindjárt két zsinórban lőtt góllal hálálta meg a bizalmat.
Összességében mindenki tette a dolgát, azt pedig a gála ellenére is reméljük, hogy ennél csak sokkal élesebb meccsei lesznek a TEVA-VasasPlaketnek a szezon további részében.


Néhány gól, valamint Földi László, Varga Dániel és Ernyei Márk nyilatkozata a VasasTV-ben>>

dan        

Hirdetések