2009.02.11. | Vízilabda
Csapatunk a hét közepén Szentesen járt, méghozzá bajnoki meccset játszani, idén ezek az összecsapások mindig ugyanúgy végződnek, ma is nyertünk.

Bodrogi Bau-Szentesi VK - Teva-VasasPlaket 5:18 (0:2, 0:3, 2:5, 3:8)
Szentes

Vezette: Juhász, Kun

Szentes: Horváth – Szőke, Jaksa, Zsivanovics 1, Szabó L.1, Szabó Z. 1, Csente 1. Csere: Molnár, Rácz 1, Araczki, Torday, Döbrössy, Homonnay, Majoros (kapus) 
Edző: Vass Sándor

Vasas: Jónás – Kállay 5, Katonás 1, Varga Dániel 3, Varga Dénes 2, Steinmetz B., Kis G. 1. Csere: Takács, Hosnyánszky 2, Vörös, Kovács R. 2, Tóth M. 2, Hőna
Edző: Földi László

Gól – emberelőnyből: 1/2, ill. 6/8
Gól – ötméteresből: 1/1, ill. 2/4
Kipontozódott: Araczki (22. p.), Döbrössy (30. p.)

Persze az lett volna csak a meglepő, ha pont a Szentes szakítja meg csapatunk száz százalékos menetelését a Vodafone bajnokság tizennegyedik fordulójában. A mieink szokás szerint rendkívül magabiztosan kezdtek, a félidőben 5-0-ra vezettünk és ezután sem hagytuk abba a gólgyártást, a végeredmény 18-5 lett a javunkra.
A mieinknél Nagy Viktor helyett Jónás védett, elöl a fiatal Kállay nyújtott újfent ígéretes teljesítményt, hiszen ötször talált be, de több jó teljesítmény akadt rajta kívül is.
Kell is a jó forma, hiszen vasánap minden bizonnyal az alapszakasz legnehezebb meccse vár ránk az egri Bitskey-uszodában.


Hirdetések