2008.12.06. | Vízilabda

A veszélyesnek ígérkező népligeti kirándulásukat is győztesen tudták le pólósaink, így továbbra is veretlenül robognak a bajnokságban.

OB I, 8. forduló:
FTC – Teva-VasasPlaket 7–10 (1–1, 5–3, 0–4, 1–2)

Népliget, 300 néző
Vezette: Petik A., Székely Z.

FTC: Jászberényi – Dávid 2, Babay, Mátyás, Regős 1, Császár, Marnitz 1, Csere: Balatoni 2, Kincses 1, Gerritse, Maklári, Bálint G.

Vasas: Nagy V. – Varga Dénes 3, Steinmetz B. 2, Kovács R. 1, Kis G. 2, Varga Dániel, Hosnyánszky, Csere: Tóth M., Kállay, Katonás 2, Hőna, Takács B.

Gól – emberelőnyből: 6/1, ill. 3/2
Gól – ötméteresből: 1/1, ill. 2/2

Veszélyes ellenfélnek ígérkezett a Ferencváros vízilabdacsapata, hiszen tegnap az Eger pórul járt a Népligetben. Földi László csapata így kellő óvatossággal állt a találkozóhoz, sőt sokáig a vízben is úgy tűnt, hogy a Fradi a magabiztosabb csapat.
A félidőben kettővel vezettek a zöld-fehérek, de akár még nagyobb is lehetett volna a különbség.
A harmadik negyed aztán, akárcsak tegnap a Fehérvár ellen, remek angyalföldi játékot hozott, a mieink Steinmetz Barnabás vezetésével kiválóan védekeztek, ez pedig támadásban is meghozta az önbizalmat. Zsinórban sikerült elérni a gólokat, így az utolsó negyedet már előnyből kezdhettük.
Végül 10-7-re nyertek a mieink, a már említett Steinmetz mellett Varga Dénes alakított ismét nagyot, hiszen háromszor volt eredményes, az egyik büntetőjét pedig különösen pimasz megoldással értékesítette a kisebbik Varga fivér.
A győzelemmel a Teva-VasasPlaket továbbra is egyedüliként, száz százalékos teljesítménnyel vezeti a tabellát.


Hirdetések