Jenkei Dániel, 2024.03.28. | Vízilabda

A Jug után és a BVSC előtt egy komoly erőpróba a Komjádiban a veretlen FTC ellen.

Bár sosem szerencsés rangsorolni a mérkőzéseket fontosság szerint, annyi azért mégis megjegyezhető, hogy a VasasPlaket számára a nyolc napon belül vívott három rangadóból a Jug elleni múlt szombati, és különösen a BVSC elleni húsvétvasárnapi derbi lesz kiemelt fontosságú.

Ugye a horvátok ellen nem sikerült a továbbjutás hazai medencében az Eurokupában, a BVSC ellen pedig a bajnoki végjáték szempontjából hatalmas lesz a tét vasárnap. Ma erre a kihívásra is hangolódunk az FTC-vel szembeni "idegenbeli" találkozóval a Komjádiban, amit az M4 Sport is műsorra tűz.

Nyéki Balázs csapata hazai és nemzetközi vizeken is veretlen idén, az OB I-ben az összes meccsüket megnyerték eddig, így idén is toronymagas esélyesei a bajnoki címnek.

Mi eddig kétszer találkoztunk velük a szezon során, a bajnokságban novemberben 14-10-es vereséget szenvedtünk egy igen kemény összecsapáson, a szeptember eleji kupadöntőben pedig öt gól volt a különbség a két csapat között a Margitszigeten.

Az esélyek most sem mellettünk szólnak, de mind a stáb, mind a játékosok azt ígérik, bele fognak állni a találkozóba, és mindent megtesznek majd, mert bizony, egyáltalán nem mindegy, hogy milyen szájízű meccs után fordulunk rá a vasárnapi BVSC elleni feladatra.

 


Hirdetések