Jenkei Dániel, 2023.11.23. | Vízilabda

Utolsó előtti köréhez érkeztek az Eurokupa-csoportküzdelmek, az A-Híd VasasPlaketnek Savonában kell jó eredményt elérnie.

A Honvéd elleni pontmentéssel megőrizte vezető helyét az Eurokupa B-jelű csoportjában az A-Híd VasasPlaket. A mieink tíz ponttal állnak, de kilenccel ott topog a nyomunkban a Savona együttese.

Csütörtök este pedig Savona-Vasas találkozót rendeznek a Carlo Zanelli uszodában, ugyanott ahol ez év április 15-én döntetlent játszottunk az Eurokupa-döntőjének első felvonásán.

A legfontosabb cél most is az, hogy ne szenvedjünk vereséget az olaszoktól, és így tartsuk a vezető helyünket a csoportban, illetve bebiztosítsuk a továbbjutást.


Szerda este már a tengerparton található Zanelli-uszodában edzettek a mieink

 

Ellenfelünk nagyon készül, és érdekes módon a bukmékerek is egyértelműen őket tartják hazai medencében a találkozó esélyesének.

Csütörtök este héttől minden kiderül, a találkozó a LEN youtube-csatornáján lesz élőben követhető.


Én is nehéz meccsre számítok, a Savonának okoztunk pár kellemetlen élményt az elmúlt időszakban, így biztos vagyok benne, hogy most nagyon szeretnének minket legyőzni a saját uszodájukban. Nekünk az a célunk, hogy a Honvéd elleni, szombati formát átmentsük, és a jó védekezésből kiindulva játsszunk. Biztos, hogy nekünk fognak esni, de ha az első két negyedet átvészeljük, utána szerintem lehetnek sanszaink megnyerni a meccset - adott rövid helyzetjelentést Savonából Szlobodan Nikics vezetőedző.


Sztrahinja Rasovics pedig még a Komjádiban mondott nekünk néhány szót, az ő véleménye is összecseng trénerünkével. Ez a videós anyag itt érhető el.

 


Hirdetések