Jenkei Dániel, 2017.09.29. | Magazin

Hokimaraton, közös szurkolói vonulás Kispestre, kezdenek a női kosarasok.

PÉNTEK
15.40 – JÉGKORONG: Vasas SC-Red Bull Salzburg (Vasas Jégcentrum)

Hokival kezdődik a hétvége péntek délután, de ez csak a kezdet a jégen…

17.00 – NŐI KOSÁRLABDA: Vasas Akadémia-Aluinvent DVTK Miskolc (Pasaréti Sportcentrum)
Női kosarasaink bemutatkoznak az NB I-ben, otthon fogadjuk a DVTK-t. Ismerkedj meg a csapatunkkal itt!

SZOMBAT
13.10 – JÉGKORONG: Vasas SC–ECH LIWEST Linz (Vasas Jégcentrum)
Az osztrák bajnokságban három mérkőzést játszik a hétvégén Ladányi Balázs juniorcsapata. Ezt a kőkemény sorozatot a bajnokság idei átalakítása hozta magával.
„A tavalyi szezonhoz képest idén két csoportban zajlanak a küzdelmek, az egyikben a magyar csapatok és a cseh Znojmo, a másikban az osztrák és a szlovén klubok küzdenek. A másik csoport tagjaival csak egyszer játszanak a csapatok, így mi is. Mindezt azért, hogy ne legyen extrém sok utazás a szezon során, csak egy adat erre: a Vasas tavaly 16 ezer kilométert utazott. Ebben a szezonban azokban a csarnokokban, amelyek erre alkalmasak, úgynevezett fejlesztő hétvége keretén belül három-három meccset lejátszanak egyszerre a csapatok. A Jégcentrum is egy ilyen hely, hiszen dupla jégfelületünk van. A mostani hétvégén a Vasas, a MAC, az UTE, a Debrecen, valamint a Salzburg, a Linz és az Innsbruck játszik Budapesten bajnokikat. Mi minden meccsen győzni szeretnénk, ki-ki mérkőzések lesznek ezek, sok függ attól, ki mennyire bírja a sorozatterhelést” – foglalta össze a hétvége lényegét a Vasas SC szakvezetője.

16.00 – FÉRFI KOSÁRLABDA: Vasas Akadémia–Vásárhelyi Kosársuli (Sport11 csarnok)
Talán meglesz az első hazai győzelem... A megfiatalodott, kizárólag a Vasas utánpótlására épülő felnőtt kosárcsapatunk eddig három vereséggel áll a bajnokságban, érdekesség, hogy mindhárom mérkőzésen 81 pontot kapott. Saeed Armaghani szakmai igazgató szerint a rutin megszerzésével egyre jobb lesz a játék, és idővel a győzelem sem maradhat el. Szép teljesítmény lenne, ha már szombaton megszületne az első siker.

20.30 -  LABDARÚGÁS: Bp. Honvéd-Vasas FC (Bozsik-stadion)
A bajnokhoz látogatunk, szurkolói oldalról nagy a készülődés, szeretnék visszaadni a nagy budapesti klasszikus hangulatát. Ennek érdekében a Vasas-drukkerek közösen érkeznek a Bozsik-stadionhoz. Részletek itt találhatóak.

VASÁRNAP
10.10 – JÉGKORONG: Vasas SC – HC TWK Innsbruck ’Die Haie’ (Vasas Jégcentrum)
Ilyen egy szép keretes hétvége: erős osztrák ellenfélel kezdjük, erős osztrák ellenféllel zárjuk.


Hirdetések