Jenkei András, 2014.08.10. | Tenisz

A Vasas tavasszal újjászervezett tenisz szakosztálya, egykori legendája emléke előtt adózott, és biztosított versenylehetőséget az utánpótlásnak.

Ezúttal a legfiatalabbakat, a tizenkét éven aluli korosztály képviselőit várta a Vasas a Folyondár utcába. A versenyzési lehetőséget több mint félszáz gyerek használta ki, akik közül számosan a klub Körmöczy Zsuzsa Teniszakadémiáján ismerkednek a sportággal, a nemzetközi jelleget pedig a Magyarországon edzőtáborozó katari fiatalok biztosították.

Az egész napos eseményen, a mini-tenisz szabályainak megfelelően, az egyes korcsoportok úgynevezett piros, narancs és zöld pályákon léptek salakra, amelyek a játéktér méretben és a használt labdák keménységében különböztek egymástól. A koraestébe nyúló tornán, számtalan kiélezett meccset láthattak az érdeklődők, amelyek alatt a heves érzelmi megnyilvánulásokkal sem maradtak adósak a gyerekek. Az eredményhirdetésen a különböző kategóriák dobogósai, Körmöczy Zsuzsa lányától vehették át a kupákat és az okleveleket.

Nagy Viktor a Vasas tenisz szakosztályának igazgatója, a verseny főszervezője:
- Újoncok vagyunk a versenyszervezés terén is, de próbáltunk a részletekre is odafigyelni. A visszajelzések alapján úgy tűnik sikeresen megoldottuk a feladatunkat, és ráadásul az akadémiánkra járó gyerekek közül is sokan eredményesen megmutatták mit sajátítottak el eddig nálunk a tenisz alapjaiból. A tanfolyami és a versenyzői csoportjainkba is egyre gyarapodik a létszám, úgyhogy bizakodó vagyok a jövőnket illetően.

Vasasos helyezettek:
2003-as vagy fiatalabb születésűeknél (zöld) 
lányok:
3. Tóth Panna
fiúk: 1. Kovács Martin (ő nálunk edz, de még nincs leigazolva)
2004-2005-ös születésűek (narancs)
fiúk:
5-8. Góczi Erik és Boros Bence 
vigaszág:
2. Molnár Félix 
2006 vagy fiatalabb (piros)
fiúk:
3. Boros Bence 

Jegyzőkönyv>> 


Hirdetések