Jenkei Dániel, 2024.05.10. | Vízilabda

A szerdai meggyőző siker után ma felteheti az i-re a pontot a VasasPlaket. Jön az elődöntő második meccse, kezdés 17 órakor, a Szőnyi úton.

Szerdán este minden összeállt a Komjádiban, így magabiztos győzelemmel került 6-3-as előnybe a VasasPlaket a BVSC elleni bajnoki elődöntőben. Praktikusan ez azt jelenti, hogy már csak egy győzelemre van tőlünk a finálé, vagy fogalmazhatunk úgy is, kaptunk két meccslabdát...

Jó lenne ezzel a lehetőséggel már péntek délután élni, amikor is a párharc idegenbeli meccsét rendezik a Szőnyi úton. 

Az első felvonás utáni sajtótájékoztatón mindenki a csapatmunkát és akaratot emelte ki a mieink részéről, abban pedig Szlobodan Nikics és Lévai Márton is egyetértett, hogy ha ezeket az erényeket pénteken is sikerül csillogtatni, akkor jó sansz kínálkozik arra, hogy a piros-kék pólósok tizenkét év után bajnoki fináléba kerüljenek.

 

 

A Szőnyi úton az idei szezonban ötvenszázalékos a mérlegünk, legalábbis a BVSC ellen, hiszen szeptemberben egy gólzáporos partit nyertünk az EK-selejtezőben ott, egy hónappal később viszont kikaptunk a vasutasok elleni bajnokin.

Nagy bajunk azonban nem lehet a zuglói uszodával, hiszen ott arattuk az albérletben játszó OSC ellen a szezon egyik legnagyobb győzelmét is.

Az borítékolható, hogy pénteken Kemény Kristóf legénysége az utolsó utáni szalmaszálba is bele fog kapaszkodni, hogy kiharcolják a harmadik találkozót, mi pedig abban bízunk, hogy az első meccshez hasonlóan a mieinket hangos biztatás kíséri majd a lelátóról. A belépés ingyenes lesz, várunk mindenkit szeretettel!


Hirdetések