Nagy Dániel, 2023.10.05. | Kézilabda

A Győri ETO elleni, szerdai összecsapás nem kell sokat várni az újabb hazai bajnokiig: péntek este, az NB I 5. fordulójában a Mosonmagyaróvári KC látogat a csarnokunkba.

NB I, 5. forduló

Vasas SC–Mosonmagyaróvári KC
október 06., 18:00
Sterbinszky Amália Kézilabdacsarnok


Sűrű a kézilabdacsapatunk e heti programja: a lányok szerdán a Győri ETO-t láttak vendégül az NB I 11. fordulójából előrehozott mérkőzésen, egy pihenőnap után pedig péntek este már újabb bajnokit rendeznek a csarnokunkban. Az élvonal küzdelmeit remekül kezdő Mosonmagyaróvári KC-t látjuk vendégül, amely eddig öt meccséből négyszer nyerni tudott, pedig már a győriekkel és az FTC-vel is összetalálkozott. Előbbit három góllal legyőzte, utóbbitól ugyanilyen arányban kikapott, mindkétszer szoros csatában, ami jelzi a csapat erejét. A vendégek a negyedik, mi a nyolcadik helyről várjuk a kezdést.

„Bízom benne, hogy a hozzánk hasonló kaliberű ellenfelek ellen azok a helyzetek, amelyekben az ETO ellen hibáztunk, jól működnek majd, profitálhatunk az itt szerzett tapasztalatokból” – mondta a szerdai bajnoki utáni sajtótájékoztatón vezetőedzőnk, Konkoly Csaba. Az eddigi eredményei alapján a Mosomagyaróvári KC-t jogosan soroljuk a bajnokság legjobbjai közé, de abban is bízhatunk, hogy a vasasos lányok lendületben maradnak a Győr elleni „csörte” után, és többször is megvillannak majd a jó formában lévő ellenféllel szemben.
 


 

A bajnoki előtt beállónkat, Sirián Szederkét kérdeztük.

„Izgalmas hetünk van, két nagyon kemény mérkőzéssel, ám ez akár pozitívum is lehet, hiszen szerdán elég futós meccsünk volt, így talán picit könnyebb lesz felvenni a Mosonmagyaróvár elleni tempót. A saját játékunkra kell majd koncentrálnunk, bele kell állnunk ebbe az összecsapásba is. Az ETO ellen voltak jó megállító faultjaink, ezt mindenképp át kell vinni a pénteki bajnokira, viszont türelmesebbnek, megfontoltabbnak kell lennünk, akkor is, ha már érezzük a fáradtságot.”

A jegyárakkal kapcsolatban minden információ elérhető EZEN A LINKEN, a kombinált bérletekről pedig ITT LEHET részletesen olvasni.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések