Jenkei Dániel, 2022.05.13. | Vízilabda

A szolnoki kiütéses győzelem sem teheti elbizakodottá az A-Híd VasasPlaket játékosait, akik szombat este a Komjádi-uszodában egy újabb sikerrel lezárhatják a párharcot.

Érezhetően nagy meglepetést okozott vízilabdaberkekben a múlt szombati Szolnok-Vasas meccs, amely a mieink egészen sima, 15-6-os sikerével zárult.

A jelenlegi kiírás értelmében így egy győzelemre kerültünk az oly fontos, BL-selejtezős részvételt érő harmadik helytől. 

Ennek a sikernek a megszerzésére pedig ideális alkalom lenne a szombaton 19.30-tól kezdődő hazai összecsapás. Abban viszont mindenki egyetért, hogy a Szolnok biztosan teljesen más produkcióval fog előrukkolni, mint egy héttel ezelőtt.

- Azt kértem a játékosoktól, hogy próbálják meg ezt a néhány napot még maximális koncentrációval végigedzeni, és adjanak bele mindent, hogy a múlt hétvégi remek játékunkhoz hasonlót tudjunk nyújtani hazai pályán is. Ha ez sikerül, akkor jó esélyünk lesz megnyerni a bronzérmet a Komjádiban, ami az egész klub számára nagyon fontos lenne. Biztos vagyok benne, hogy egy sokkal harciasabb Szolnokkal találkozunk majd, hiszen ők sem szeretnék rossz szájízzel zárni az idei szezon közös munkáját. Bízom benne, hogy sikerül újra nyernünk, és persze várjuk szeretettel a Vasas-szurkolókat is a lelátóra - beszélt várakozásairól honlapunknak Szlobodan Nikics.

 


Vezetőedzőnk véleményével egyébként teljesen egybecsengenek balkezesünk, Vadovics Viktor szavai is, aki óvatos és egyben optimista a szombati találkozó előtt.

A hazai bronzmérkőzés 19.30-kor kezdődik a Komjádi-uszodában, a jegyinformációk itt találhatóak, az MVLSZ jóvoltából pedig élő közvetítés várható a www.waterpolo.hu oldalon.

 


Hirdetések