Jenkei Dániel, 2021.06.07. | Vízilabda

A Ferencvárostól igazolt két magyar válogatott játékost az A-Híd VasasPlaket.

Korábban itt számoltunk be az A-Híd VasasPlaket első igazolásairól, most újabb híreink vannak: a friss BL-ezüstérmes Ferencvárostól érkezik hozzánk két pólós.

Mezei Tamás 2024-ig szóló szerződést írt alá klubunkkal. A „Schultz” becenévre hallgató 30 éves center a Honvédban kezdte profi pályafutását, majd volt a Szolnok, az Eger, a BVSC és végül az FTC játékosa. Ez idő alatt nyert három magyar bajnokságot, hat Magyar Kupát, két BL-trófeát, de volt többek között LEN Szuperkupa-győztes is. Időközben pedig fontos tagjává vált a magyar válogatottnak is, amellyel 2017-ben világbajnoki ezüstérmet, tavaly pedig Eb-elsőséget ünnepelhetett. Mezei Tamás most is tagja Märcz Tamás tokiói olimpiára készülő keretének.
 


 

Új játékosunk elmondta, hogy az elmúlt években a Szolnoknál és a Fradinál megtapasztalta, hogyan épül fel egy olyan csapat, amely minden szinten az aranyéremre tör. Hosszú távon ugyanennek a lehetőségét látja a Vasasnál is, és kiemelte azt is, hogy nagyon utál veszíteni...


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!

 

 

A másik érkező Sedlmayer Tamás, akin egy pillanatig sem fog szokatlanul állni a vasasos sapka, hiszen 2013 és 2015 között már erősítette csapatunkat. Azóta megfordult a Szegedben, majd a Ferencvárosnál töltött évei alatt megnyert mindent, ami klubszinten lehetséges. Így aztán többszörös magyar bajnokként és BL-győztesként, válogatott tapasztalatokkal felvértezve tér vissza a Komjádi-uszodába. A 26 éves szélsőre fontos szerep hárulhat az újjáépülő Vasasban, Sedlmayer Tamással 2022-ig szóló szerződést kötöttünk.

 


 

Új szélsőnk elmondta, hogy nagyon imponált neki, amit Vad Lajos felvázolt számára a következő évekre, ő is fontos szerepre készül, komoly tapasztalatokkal felvértezve tér vissza a Vasashoz. Emellett beszélt arról is, mit vár jövőre a csapattól a bajnokságban és az Eurokupában.

 


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések