Dobos Sándor, 2019.06.25. | Labdarúgás

A Vasas FC csapata egy nappal az ausztriai edzőtáborba utazás előtt edzőmérkőzésen hangolt a július 5-i avatómérkőzésre, és persze a később rendezendő további hazai találkozókra.

A Fáy utcától nem messze működő gyorsétteremben bő egy órával a Vasas Piros-Vasas Kék edzőmeccs után is lehetett találkozni piros-kék mezes fiatalokkal, több kisebb csoportnál is az új Illovszky Rudolf Stadion volt a beszédtéma. Jó volt ezt látni, mi lesz itt másfél hét múlva…

Bár csak az általános mérkőzésrendezésre, illetve részben a megnyitóünnepségre készült az anyaegyesület és a futballklub a keddi tesztmeccsel, sokan éltek azzal a lehetőséggel, hogy „idő előtt” megnézzék új otthonunkat. Közel ezren vásároltak jegyet (zökkenőmentesen tehették) és látták a Piros csapat 3-1-es győzelmét, kinyitottak a büfék, jól fogyott az üdítő és a sör – minden tekintetben teszteltük – közösen – a körülményeket.

Először válaszolt egymásnak a két lelátó is: „Hajrá!” – „Vasas”, s ha már elsők: Kovács Milán nevéhez fűződik az új stadion első gólja.

A 2x30 perces meccsen négy gól született, Szanyó Károly vezetőedző kicsit bosszankodott is a sok kihagyott helyzet miatt: a maximalizmusra számíthatunk az új idényben is tőle.

A csapat most Ausztriába utazik edzőtáborba, a július 5-i, Dunaszerdahely elleni nyitómérkőzés előtti napon, csütörtökön térnek vissza a fiúk Budapestre.

Találkozzunk velük másnap, az első hivatalos mérkőzésen, az új Illovszky Rudolf Stadionban.

Tesztmérkőzés:

Vasas Kék–Vasas Piros 1-3 (1-1)

Vasas Kék: Rados – Szivacski, Viczián, Szilágyi, Lakatos – Gál, Hinora, Köböl – Tóth L., Balajti, Király. Csere: Nagy Zoárd.

Vasas Piros: Bősz – Terbe, Tóth D., Tóth B., Hajdú – Borbély, Kovács M., Szatmári – Rétyi, Birtalan, Daróczi. Csere: Molnár M., Szmola

Gólszerzők: Balajti (14. – 11-esből), illetve Kovács M. (10., Birtalan (26.), Daróczi (45.)


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések