Dobos Sándor, 2019.05.16. | Vízilabda

A VasasPlaket lezárná a KSI elleni párharcot, egyben a bajnokságot is. Némileg rendhagyó környezetben rendezik a mérkőzést.

Bár volt egy kis hullámvölgy a Vasas és a KSI párharcának első mérkőzésén, azért összességében meggyőzőbb volt csapatunk a riválisnál, megérdemelten nyert 8-5-re, megszerezve ezzel az előnyt. Az egyik fél második győzelméig tart a párharc, amely a 15. helyről hivatott dönteni.

A kiírás szerint a bajnokság 16. helyezettje kiesőhelyen végez, míg a 15. helyezett adott esetben osztályozót játszhat. Az OB I/B május végén zárul, a Nagykanizsa, a Szeged és a BVSC harcol a bajnoki címért, az ottani végeredmény alapján jön majd a folytatás.

Bízunk benne, ez a mostani rövid írás az utolsó beharangozónkat jelenti a 2018/19-es szezonra. A KSI végig a Komjádi-uszodában játszotta mérkőzéseit ebben a szezonban, egészen mostanáig, a sportiskolások otthonukban, a Hajós Alfréd Uszoda Széchy-medencéjében fogadják majd csapatunkat – itt már nem áll a téli sátor, azaz nyitott körülmények között. Az időpont is szokatlan lesz, 11 órakor játszunk majd.

Miklós Levente, a VasasPlaket játékosa – aki korábban játszott a KSI-ben – azt mondja, utoljára ifistaként játszott bajnokit délelőtt, az időjárás is befolyásolhatja a meccskörülményeket, de ezekre nem lehet fogni semmi: nyerni kell és lezárni a párharcot, ezzel együtt a bajnokságot.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!

E.ON OB I, a 15. helyért:

KSI SE–VasasPlaket – május 18., 11 óra, Széchy-uszoda, vezeti: Várkonyi, Marjay


Hirdetések