Dobos Sándor, 2019.05.13. | Vízilabda

Serdülő- és gyermekcsapatunk vereséget szenvedett Szegeden, következik a bajnoki véghajrá.

Országos Ifjúsági Bajnokság, 24. forduló:

Tiszavirág-Szegedi VPS–Market-Vasas 3-13 (0-4, 1-2, 2-3, 0-4)
Gólszerzők:
Börcsök 3, illetve Pardi 5, Varda 2, Vadovics L., Derekas D., Magyar B., Péter L., Fenyvesi, Fótos

Plézer János vezetőedző:
„A nap során a harmadik meccs volt a miénk, ez abból a szempontból előnyös volt, hogy a serdülők és a gyerekek kicsit ránk ijesztettek. Rám is hatással volt ez a két bajnoki, így a meccs előtt egy kicsit erélyesebb volt a megbeszélés. A fiúk vették a lapot, nagyon elégedett voltam a játékkal. 4-0-ra is vezettünk már, és a védekezés nagyon rendben volt, elég magabiztos lett végül a győzelmünk.  Ezen a meccsen búcsúzott tőlünk – két góllal egyébként – Jovan Varda, aki befejezte tanulmányait, így visszatér Belgrádba. Köszönjük neki az elmúlt időszakot és sok sikert kívánunk pályafutása további részéhez. A hétvégén a Szombathellyel játszunk, majd az utolsó körben Egerben, s mivel a célunk a 7. hely, szeretnénk mindkét meccset megnyerni. Nem lesz egyszerű, de ettől szép ez a feladat.”

Csapatunk jelenleg a 9. helyen áll a bajnokságban, egy pontra van a 7. helytől.

Országos Serdülő Bajnokság, 24. forduló:

Rossmann-Szegedi VPS–Market-Vasas 13-9 (3-2, 4-2, 3-4, 3-1)
Gólszerzők:
Lakatos S. 3, Antal 3, Berkó Á. 3, Mikházi Zs. 2, Kresák, Tatár, illetve Fótos 2, Záveczki Z. 2, Sipos 2, Magyar B., Török, Gémesi M.

Pálffy Márton vezetőedző:
„Elég fura volt a hetünk, mert különböző okok, például osztálykirándulások, sérülések miatt nem tudott együtt készülni a csapat. Két játékosom eltiltás miatt nem játszhatott Szegeden, de ezek nem mentségek, többre számítottam. Nagyon buta gólokat kaptunk, olyanokat, amik ezen a szinten megengedhetetlenek. Azok a kulcsjátékosok, akik viszik a csapatot általában, most nagyon mérsékelt teljesítményt nyújtottak, így nem is tudtunk nyerni. A hátralévő két mérkőzést szeretnénk megnyerni, ahogyan az őszi körben is, így párat még előre tudnánk lépni a tabellán.”

Csapatunk jelenleg a 11. helyen áll, három pontra van a 9. helytől.

Országos Gyermek Bajnokság, 24. forduló:

Mercedes-Szegedi VPS–Market-Vasas 12-7 (1-0, 4-1, 3-3, 4-3)
Gólszerzők:
Leinweber 4, Pörge 3, Körtvélyessy V. 2, Meleg, Körmendi, Ladóczki, illetve Mintál 2, Tihanyi Tóth 2, Tasi, Thuróczy, Joko

Monostori Attila vezetőedző:
„Vegyes a kép, mert bár öt góllal kikaptunk, voltak biztató dolgok. Az egész meccsen szorost fogtunk, és egész jól ment, örülök, hogy ebben javultunk. Viszont buta gólokat kaptunk, labdaszerzések után elvesztettük azonnal, és ebből úsztak meg a szegediek. Elöl a második félidőben tudtunk pontosak lenni, az elején még nem találtuk a helyünket. Nem tartom jobb csapatnak a Szegedet, így kicsit sajnálom, hogy így alakult a meccs, de most ezt kellett elfogadnunk. Ha így védekezünk a Szombathely ellen is, nyerni fogunk.”

Csapatunk jelenleg a 11. helyen áll a bajnokságban.


Hirdetések