Jenkei Dániel, 2019.04.29. | Kézilabda

Az őszi mérkőzéshez hasonlóan Varga Márta csapata ezúttal sem adott esélyt a Gödnek. Remek siker!

Gödi SE - Vasas SC 18-30 (9-16)

Vasas: Antóni – Imrei, Hadnagy 2, Szecsődi 10(4), Ivanics 1, Takács 7, Moharos 2.

Csere: Tzintzis (kapus), Varjú 4, Leitner 1, Lízer 1, Mester 1, Szatmári 1, Hansághy, Kiss, Németh.

Vezetőedző: Varga Márta

Hétméteresek: 3/0 ill. 4/4., kiállítások: 6 perc ill. 4 perc


Bizonyos szempontból hasonlóan alakult a két csapat novemberi, Népfürdő utcai meccséhez a mostani találkozó.

Hiába számított akkor és most is esélyesebbnek a gödi csapat, ebből a pályán szinte semmi sem köszönt vissza, hála a mieink agresszív és precíz játékának.

A félidőben már héttel vezettünk, és a kiegyensúlyozott támadójátékunkat, valamint a kemény védekezésünket hatvan percen át tartani tudtuk, amire nem sokszor volt példa korábban a bajnokságban.

A vége így fölényes, 12 gólos siker, aminek vélhetően a Vasas-szurkolók mellett a Szent István csapata örült a legjobban, hiszen így növelték előnyüket a második gödiekkel szemben.

Varga Márta csapata ezzel a győzelemmel már a harmadik helyen áll az NB I/B-ben.

Vezetőedzőnk így értékelte a találkozót: - Természetesen boldog vagyok, mert az utóbbi években általában nem sikerült jó élményekkel távoznunk Gödről. Bejött az előzetes tervünk, gyors játékkal próbáltunk érvényesülni, és ezzel sikerült kellően meglepni az ellenfelet.
Persze a nagy sebesség önmagában kevés, fontos volt, hogy remekül védekezett a csapat, Antóni Viki pedig kimagaslóan védett, így aztán sokszor tudtunk gyors ellentámadásokat vezetni. Azt kell mondjam, még harmincnál is lőhettünk volna többet, de elég sok ziccert kihagytunk.
Antóni Viki mellett Tzintzis Alexandra is remekül szállt be kapusposzton, Szecsődi Laura végig kimagaslót nyújtott, de kiemelném Takács Fruzsina gólerősségét és az első félidei asszisztjait, Varju Lili támadó teljesítményét, illetve Hadnagy Fanni és Németh Mercédesz védőjátékát is.


Hirdetések