Dobos Sándor, 2019.04.13. | Jégkorong

Szerződés-hosszabbítások mellett két új játékos érkezése is biztos már az Erste Ligában a második szezonjára készülő csapatnál.

A bajnokság befejezését követő rövid pihenő után négy hétig készült már a következő szezonra a Schiller-Vasas HC csapata, a fiúk amolyan készségfejlesztő időszakon vannak túl. Most három hét pihenő következik, majd május 1-jén kezdődik újra a munka.

A csapat vezetése is készül a következő szezonra, javában tartanak az egyeztetések az eddig nálunk szereplő játékosokkal, és persze másokkal is. A Vasas Jégkorong Facebook-oldalon pénteken meg is jelent az a névsor, amely a már szerződéssel rendelkező játékosok neveit tartalmazza.

Ez alapján a kapus Tóth Károly Balázs, valamint Bödök Bence, Bukor Rajmund, Tornyai Gábor, Belényesi Gábor, Czakó Barna, Csiki Attila, Kováts Máté, Gágyor Péter, Surányi Zsolt, Schmál Kristóf, Turbucz Martin, Fliszár Zalán, Inglis Ákos, Szlama Dániel és Székely-Mádai Gergő a 2019/2020-as bajnokságnak a Vasasban vágnak neki.

Van két érkező is már: Ladányi Balázs csapatában folytatja pályafutását Szalma Zsolt és a fiatal kapus, Sági Máté, ők az Újpest együtteséből "tették át a székhelyüket" a Vasas Jégcentrumba.

Szuper Levente szakosztály-igazgató így összegezte a jelenlegi helyzetet:

„Biztatóan alakul a jövő évi keretünk. A koncepció ugyanaz, amivel indultunk, nem térünk el attól, lépésről lépésre haladunk. A tavalyi szereplés csak megerősítette a szakmai stábban is azt, hogy az út, amit járunk, jó és eredményes. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy a tavaly még nálunk játszó és kezdőjátékosnak számító Pápa Márton jövőre magasabb szinten folytatja a pályafutását.” 


Hirdetések