Dobos Sándor, 2019.04.05. | Vízilabda

Splitben töltöttek öt napot vízilabdázóink, az edzőtáborozás után hazafelé menet „beugrottak” Zágrábba is a fiúk, hogy szurkoljanak a magyar válogatottnak.

A középszakasz második felére készül a válogatott szünetben a Vasas csapata, nem is lehet lazsálni, mert kemény idegenbeli bajnokik várnak ránk a következő időszakban.

Egy korábban lekötött edzőtábort is be tudtak iktatni a felkészülésbe a fiúk, Bóbis Máté vezetőedző irányításával a csapat Splitbe utazott, a horvát tengerparti városban a tréningek mellett a Jadran Split és a Mornar Split ellen játszottak edzőmeccseket a fiúk. Kifejezetten jól sikerültek ezek a kétkapuk, egyrészt azért, mert papíron két jóval erősebb csapat ellen játszottunk, másrészt azért, mert többször is a Vasas kerekedett felül ezeken az edzéseken.

A héten több játékos vonatkozásában is bejelentettük, hogy meghosszabbították szerződésüket a Vasassal, egyikőjük Sélley-Rauscher Domonkos, akit Zágrábban, az Európa Kupa nyolcas döntő helyszínén, a magyar-montenegrói mérkőzés szünetében kaptunk el egy rövid értékelésre.

Csapatuk egyébként legközelebb április 10-én játszik, a KSI ellen.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések