Dobos Sándor, 2019.03.25. | Vízilabda

Az ifjúsági és a serdülő korosztályban is sikerült legyőzni a pécsieket, a gyerekek viszont most vereséget szenvedtek.

Országos Ifjúsági Bajnokság, 19. forduló:

Market-Vasas – Pécs PSN Zrt. 14-4 (3-1, 3-1, 4-2, 4-0)
Gólszerzők:
Pardi 2, Vadovics L. 2, Péter L. 2, Záveczki Z. 2, Békési R. 2, Derekas D., Magyar B., Fenyvesi, Sipos, illetve Domján 2, Péri, Reisz

Plézer János vezetőedző:
„Nagyon tetszett, amit láttam, úgy érzem, jó periódusban vagyunk. Azt kaptam, amit vártam, jó formában vagyunk hetek óta. A Markovits Kupa után volt egy kis pihenő, úgy gondoltam, hogy lendületből tudjuk majd hozni ezt a meccset. Sok olyan játékosnak is lehetőséget adtam, akiknek máskor kevesebb idő jut. Kilenc játékos lőtt gólt, 10-zel nyertünk elégedett lehetek. Az a cél, hogy a hátralévő nyolc bajnokiból hetet megnyerjünk.”

Csapatunk jelenleg a 8. helyen áll a bajnokságban.

Országos Serdülő Bajnokság, 19. forduló:

Market-Vasas – Pécs PSN Zrt. 14-13 (1-2, 2-1, 1-2, 3-3 – 5 méteresekkel 7-6)
Gólszerzők:
Magyar B. 3, Fótos 3, Juhász M. 2, Szeibert 2, Sipos 2, Török, Záveczki Z., illetve Reisz 4, Janjic 4, Gelencsér 3, Németh B., Aranyi A.

Pálffy Márton vezetőedző:
"Ősszel két góllal kikaptunk a Pécstől, mindenképp a revansvágy vezetett minket, ennek megfelelően készültünk a mérkőzésre. Pénteken videón visszanéztük azt a meccset, kielemeztük a hibákat, hogy még egyszer ne forduljanak elő. Az egyik legfontosabb feladat az ellenfél legjobb játékosának a kikapcsolása volt és ez nagyjából sikerült is. Nagyon boldog vagyok, és büszke a csapatra, mert többször is kétgólos hátrányból jöttünk vissza és egyenlítettünk. A büntetőknél pedig aztán helyén volt a szívünk és egy nagyon fontos győzelmet arattunk egy, a tabellán előttünk álló csapat ellen. A következő feladat is roppant nehéz lesz, hiszen Szolnokra utazunk, de bizakodó vagyok."

Csapatunk jelenleg a 8. helyen áll a bajnokságban.

Országos Gyermek Bajnokság, 19. forduló:

Market-Vasas – Pécs PSN Zrt. 6-9 (1-1, 2-3, 2-2, 1-3)
Gólszerzők:
Tasi 3, Szűcs L. 2, Mintál, illetve Gaszt 3, Gelencsér 2, Krutki 2, Kőszegi, Szűcs M.

Monostori Attila vezetőedző:
„Egy meghatározó játékosom nem állt rendelkezésre ezen a meccsen, amelyen jó volt a védekezésünk. A szoros emberfogás egyre jobban megy, tudtunk labdákat szerezni, ami eddig nem nagyon volt jellemző. Elöl sok mindent nem tudtunk megoldani, a lehetőségeket nem tudtuk kihasználni, ezért nem tudtuk megverni a Pécset. A Szolnok következik, úgy érzem, ez egy verhető csapat, és roppant fontos lenne az önbizalom szempontjából idegenben nyerni. A következő időszakban jönnek azok a meccsek, amikor a velünk azonos képességű csapatokkal játszunk, szóval emiatt is jó lenne győzni pénteken.”

Csapatunk jelenleg a 11. helyen áll a bajnokságban.


Hirdetések