Jenkei Dániel, 2019.03.16. | Kézilabda

Az első félidő után már padlón volt a Balmazújváros, a hibáinknak köszönhetően azonban felsegítettük őket, így a végén már annak is örülhettünk, hogy megnyertük a meccset.

NB I/B, Keleti-csoport, 16. forduló

NKK Balmazújváros - Vasas 26-27 (10-16)

Vasas: Tzintzis – Imrei 6, Hadnagy 3, Szecsődi 1, Varjú 1, Takács 1(1), Szatmári 4.
Csere.: Binó,  Antóni (kapusok), Németh 4, Ivanics 3(1), Kiss 3, Török 1(1), Hansághy, Leitner, Mester.

Vezetőedző: Varga Márta


Igencsak szokatlan időpontban, szombat délelőtt 11 órától fogadott minket a Balmazújváros az NB I/B Keleti-csoportjának soros fordulójában, éppen ezért csapatunk már pénteken megérkezett a mérkőzés helyszínére.

A lányok ennek ellenére nem kezdtek álmosan, Imrei Réka és Szatmári Melinda szórták a gólokat a szélekről, de Szecsődi Laura, Takács Fruzsina és Varjú Liliána is jól mozgatták a csapatot.

Esélyeshez méltóan, hatgólos vezetéssel fordultunk a második játékrészre, amelyben semmi sem sikerült...

A mieink egyéni és csapatszinten is rengeteget hibáztak, a máskor kevesebbet játszók nem tudtak élni a lehetőséggel, de az alapemberektől is jóval többet vártunk volna.

A Balmazújváros szépen kapaszkodott, és a véghajrában egy hétméteressel egy gólra is zárkóztak, ennél közelebb szerencsére már nem kerültek, de így is igencsak kellemetlenné vált számunkra az összecsapás a második harminc percben.

 

Varga Márta vezetőedző így értékelt honlapunknak:

- Az első félidővel minden fronton szinte maradéktalanul elégedett voltam, remekül alkalmazkodtunk az ellenfélhez és a korai meccskezdéshez, a szélsőink remekül játszottak, a középső posztokon pedig kiválóan irányítottak a játékosaim. Megérdemelten alakítottunk ki komoly előnyt. A terv az volt, hogy a biztos előny tudatában a második félidőre mindenki lehetőséget kap, csak azzal nem számoltam, hogy szinte az összes pályán lévő játékosom mélyen a tudása alatt teljesít ebben a harminc percben, így a végén már annak is örülhettünk, hogy egy gól megmaradt az előnyünkből. Erre mondják, hogy tanulságos mérkőzés volt…


Hirdetések