Jenkei Dániel, 2019.03.10. | Kézilabda

Bár a kapott gólok számával Varga Márta nem volt maradéktalanul elégedett, így is magabiztos győzelmet aratott csapata a Szentendre ellen.

Női NB I/B, Keleti-csoport, 15. forduló

Vasas SC – Szentendrei NKE 36-24 (18-12)

Vasas: Tzintzis – Imrei 5, Varjú 2, Mester 2, Szecsődi 7(2), Takács 6(1), Szatmári 5. Csere.: Binó (kapus), Kiss 3, Ivanics 2, Török 2, Hadnagy 1, Hansághy 1, Leitner, Németh.

Vezetőedző: Varga Márta

Hétméteresek: 4/3 ill. 5/3., kiállítások: 8 perc ill. 10 perc


Nem kérdés, a hét slágertémája Varga Márta bejelentése volt, miszerint nem hosszabbítja meg szerződését a Vasassal, így nyártól nem ő lesz női kézilabdacsapatunk vezetőedzője.

Nagy kérdés mindig, hogy egy ilyen hír hogyan hat a játékosokra, milyen lesz a közös munka ennek tudatában, bár ezt elsősorban nem a Szentendre elleni vasárnapi hazai meccsen terveztük lemérni, hiszen ezt az összecsapást minden körülmények között meg kellett nyernünk a tabella 10. helyén álló dunapartiak ellen.

Különösebb izgalom nem is akadt, és ez feltétlenül csapatunk, és azon belül is a támadószekciónk dicsérete.

Az első félidő után 18 gólt dobva hattal vezettünk, ezt a teljesítményt pedig mind a kapott, mind a lőtt gólok számában mértanilag megdupláztuk a lefújásra, így a 36-24-es végeredményt látva senki sem mondhatja, hogy nem volt kiegyensúlyozott a meccs.

Szatmári Melinda és Imrei Réka rendkívül eredményesek voltak a szélen, ami mostanában sokszor hiányzott, de Szecsődi Laura és Takács Fruzsina is hozzátette a maga góljait, és a beszálló fiatalok is bátor játékkal járultak hozzá a különbség növeléséhez a második félidőben.

 


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések