Jenkei Dániel, 2019.02.17. | Röplabda

Idén is megnyerte a Magyar Kupa bronzcsatáját a Vasas Óbuda.

Vasas Óbuda – Jászberény VT 3-0 (23, 22, 17)
Érd Aréna, 700 néző.

Vezette: Jámbor, Árpás

Vasas: Kostelanská 10, da Silva 8, Villám L. 7, Török 11, Abdulazimova 15, Ana Tiemi 6. Csere: Juhár (liberó), Mihály, Durst, Erzen, Dékány, Ambrosio.
Vezetőedző: Jakub Głuszak

JBRK: Petrenkó 1, Jakovcsuk 7, Bulajic 8, Petőváry 2, Cveticanin 9, Pintér 9. Csere: Lékó (liberó), Savovic, Riczkó 4, Maljiseva, Faragó F.
Vezetőedző: Deme Gábor

Nem éppen szurkolóbarát időpontban, vasárnap ebédidőben rendezték a női röplabda Magyar Kupa bronzcsatáját.

Persze nem csak az időpont miatt örültünk volna, ha eggyel később, azaz a fináléban vagyunk érdekeltek. Nem így alakult, de a tavalyi bronz “megvédése” azért így sem ígérkezett ujjgyakorlatnak a Jászberény ellen.

Deme Gábor csapata az első két szettben remekül is tartotta magát. Az első etapban 23-23 is volt, de végül Török és Abdulazimova révén hoztuk a játszmát.

A második játszma egy darabig hasonlóan szorosan alakult, de a végére sikerült kicsit ellépni, és ezúttal 25-22-vel kerültünk 2:0-ás előnybe.

A harmadik szett elején azeri kulcsemberünk, Ayshan Abdulazimova tartott egy kis röplabdabemutatót, de nemcsak látványosan, hanem eredményesen is játszottak a mieink.

A szett derekán már tíz fölött is volt a különbség a javunkra, így örömittas hangulatban szereztük meg a bronzérmet, a hangos Vasas-tábor biztatásától kísérve.


Hirdetések