2008.03.19. | Aerobik-Fitnesz
A hétvégén a szlovákiai Érsekújváron, rendezték a 9. Slovak Open Nemzetközi Aerobic versenyt, melyre tizennégy országból érkeztek versenyzők. Igazán kitettek magukért a vasasosok,  jobbnál-jobb helyezésekkel tértek haza.

A felnőtteknék az öt éremből, két arany és egy ezüst maradt nálunk, a 15-17 évesek mezőnyében pedig egy-egy arany- és  ezüstérmet szereztünk. Ezzel mindent várakozást felülmúlóan sikeresen szerepeltek szakosztályunk tagjai.

Az utánpótlás korúak között most lépett először együtt színpadra, a Gáspár Szilvia-Martinek Patrícia-Lendvai Réka alkotta trió (az utóbbi kislány a BDSE versenyzője), akik új gyakorlatukkal, az erős mezőnyben az ezüstérmet szerezték meg, mindössze 5 század ponttal maradtak le a franciáktól. Az Európa-bajnokságon 6. helyezést elért csoport pedig győzni tudott ez alkalommal, Martinek és Gáspár mellett  a vasasos Hably Alexandra és Óbuda WDSE versenyzői alkották a csapatot!

A felnőtteknél kiemelkedett a mezőnyből Roik Zsolt aki igen magas pontszámmal - 21.350 ponttal - fölényesen nyerte a férfi egyéni versenyszámot,majd a párosban Szalóki Emesével az oldalán is diadalmaskodott.
A felnőtt csoport kategóriában az ezüstérmes csapatban két vasas versenyző kapott helyet, Andrejszki Zsófia és Táskai Anita.

A verseny végén különdíjat vehetett át Roik Zsolt, akit a "THE BEST" versenyző címmel jutalmaztak a rendezők.
Pihenésre nincs sok idő, hiszen  Dóczi Dorka és Storczer Bea edzők vezetésével készülnek tovább, a következő hétvégén Bulgáriában a Világ-kupa versenyen indulnak.


Hirdetések