Jenkei Dániel, 2019.01.29. | Kézilabda

A kemény edzések mellett a csapatépítésre is jutott idő.

Hagyományosnak mondható az utóbbi években, hogy női kézilabdázóink a téli és a nyári felkészülés során is Mátraházán edzőtáboroznak.

Az elmúlt héten igazán télies körülmények között készülhettek a lányok a tavaszi NB I/B-s szezonra, persze a jól felszerelt torna -és konditeremben ez egyáltalán nem érződött.

- Teljes nyugalomban és elszigeteltségben tölthettük az elmúlt hetet, amelybe összesen 15 edzés és 2 edzőmeccs fért bele Mátraházán. Mind az edzésmunka, mind a csapategység továbbépítése szempontjából remek időszakon vagyunk túl. A sűrű programba ugyanis némi lazítás is belefért, gondolok itt a közös szánkózásra, vagy éppen az esti táncversenyre és társasjátékozásokra, de a wellness-részlegen is regenerálódhattak a lányok. Két edzőmeccset játszottunk a Pénzügyőr SE ellen, délelőtt nagyarányban nyertünk, a délutáni összecsapás már jóval szorosabbra sikeredett, azt tekintem igazi, reális értékmérőnek. A céljainkat sikerült megvalósítani, nagyjából ott tartunk, ahol a felkészülés felén átbillenve tartanunk kell. - adott villámértékelést Varga Márta vezetőedző az edzőtáborról.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!

Az edzőmeccsek sora egyébként a héten folytatódik, szerdán 18.20-tól a Kispesttel játszunk Soroksáron, míg pénteken 18 órától Dorogon szereplünk a helyi csapat ellen.


Hirdetések